Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

gratare de gradina
Casa si gradina

Gratare de gradina traditionale si moderne

Fie ca doriti sa stati cu familia si cei dragi pentru a va bucura de o zi superba afara, sau tineti o petrecere in curtea casei dumneavoastra, modelele noastre de gratare de gradina sunt concepute pentru a infrumuseta orice gradina, dar pe langa aceasta, pentru a va oferi tot comfortul si ajutorul de care aveti nevoie in pregatirea mancarurilor. Va oferim gratare de gradina atat clasice, ce vin sa ofere aerul traditional, dar si modele moderne cu toate dotarile de care aveti nevoie, cum ar fi chiuveta, afumatoare, coptor taranesc, masa de lucru, dar si multe altele.

Linia de gratare de gradina clasice, sau traditionale

Va oferim doua linii de gratare de gradina, cele clasice, care pastreaza aspectul traditional, cu dotarile standard, dar de asemenea, oferta noastra contine si modele moderne ce vin sa completeze prin liniile lor drepte si dotari cum ar fi chiuveta, spatii de depozitare, blaturi de lucru dar si multe altele, ce vin sa completeze utilitatea unor astfel de gratare de gradina.

Gama de gratare de gradina clasice pastreaza toate detaliile de constructie ce pot fi intalnite la cuptoarele si gratarele de gradina vechi de acum zeci, poate chiar si sute ani.
Aceste gratare de gradina ofera un aer cald, clasic, taranesc, fiind perfecte pentru a fi contruite in curtile caselor cu un aspect vechi, traditional, dar si pentru restaurantele ce au si terasa. In al doilea caz, putem spune ca nimic nu se poate compara cu preparatele traditionale gatite la cuptorul pe vatra, sau afumate in propria afumatorie. Despre linia de gratare de gradina clasice, putem spune ca oferim doua tipuri de astfel de produse, cele simple, care pastreaza ideea de baza pentru un gratar de gradina, dar si cele complexe, la care puteti avea toate dotarile necesare pentru a putea gati orice preparat la foc sau la cuptor.

Gama de gratare de gradina moderne

Linia de gratare de gradina moderne se evidentiaza prin liniile drepte, dotari cum ar fi blaturi de lucru sau chiuvete cu design modern. Putem spune ca aceasta linie de gratare de gradina se caracterizeaza in mod direct prin forma liniilor pe care le puteti vedea. Toate elementele estetice ale acestor gratare de gradina pastreaza conceptul liniar, simplu, cu detalii fine si simple. Acest gen de gratare se preteaza atat pentru curtile vilelor moderne dar si pentru un restaurant cu un concept arhitectural modern sau indraznet. De asemenea, si aceasta linie de gratare de gradina are doua categorii de produse, mai exact vorbim de cele simple, si cele multifunctionale care prezinta toata gama de dotari necesare.

Dotarile sunt cele care va ofera un deosebit grad de comfort. Chiuvetele, dulapurile, blatul de lucru, dar si afumatoria sunt doar cateva dintre dotarile disponibile pentru aceste gratare de gradina. Va oferim mai multe modele si tipuri de accesorizari, astfel incat, fiecare client isi poate proiecta produsul perfect.

Siteul nostru, www.grataruldragomir.ro este locul unde puteti vizualiza mai multe modele de gratare de gradina atat clasice, cat si moderne. Va asteptam cu drag!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *