Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

purificatoare apa
Casa si gradina

Necesitatea purificarii apei acasa cu un purificator Puri Optima

Cu toate ca apa oferita populatiei spre consum trece prin anumite procese de dedurizare, filtrare, epurare si dezinfectare aproape 5% dintre contaminantii prezenti raman inca in apa, putand fi un real pericol pentru sanatatea noastra.

De aceea ai nevoie de purificator pentru apa de la Puri Optima. Acest purificator elimina sedimentele, miros si gust neplacut, microorganismele (giardia, criptosporidium), pesticidele si ierbicidele, plumbul si multe alte subtante daunatoare ce sunt prezente in apa chiar si in cantitati infime.

Purificatoare apa pentru bucatarie

Puri Optima va pune la dispozitie purificatoare apa pentru bucatarie cu 6,7 sau 8 filtre si cu pompa de inalta presiune. Purificatoarele sunt recomandate pentru apa de la retea si pot produce pana la 190 litri pe zi. Apa purificata poate fi folosit atat pentru consumul de zi cu zi cat si pentru prepararea bauaturilor sau a mancarurilor. Aceste purificatoare va ajuta sa economisiti banii pe care i-ati fi cheltuit cumparand bidoane cu apa. Pentru a va face o idée, pentru 50 de litri de apa plata produsi cu acest sistem chiar la dumneavoastra acasa, va costa aproximativ 1 leu. Preturile pentru purificatoarele de apa pentru bucatarie variaza intre 1150 lei si 2500 lei.

De ce sa achizitionezi purificatoare de apa de la Puri Optima?

Apa este esenta vietii, ea ne ajuta sa avem o viata sanatoasa si sa evitam numeroase conditii medicale. Datorita apei obtinute cu ajutorul purificatoarelor Puri Optima va protejati sanatatea atat dumneavoastra cat si a celor dragi. Veti avea in mod constant apa proaspata si curate, in cantitati suficiente pentru uzul casnic.

Va veti convinge de faptul ca raportul prêt calitate este unul foarte avantajos, deoarece durata de viata a filtrelor este mare (pana la 6 luni), iar amortizarea investitiei initiale se realizeaza rapid. Dupa cele 6 luni de folosire a purificatorului, dupa ce va veti uita in filtre sa vedeti cantitatea de sediment accumulate, ca veti da seama ca alegerea facuta a fost una dintre cele mai importante decizii pe care ati luat-o vreodata in viata dumneavoastra.

Nu veti mai fi nevoit sa cumparati apa imbuteliata, pe care sa cheltuiti sume destul de semnificative cand veti face totalul la sfarsitul lunii. Cu fiecare litru de apa imbuteliata pe care o cumparati achitati si alte produse si servicii de care nu aveti nevoie: costul etichetei, costul ambalajului, costul imbutelierii, costul depozitarii, costul manipularii si al transportului, costul vanzarii, costul intermediarilor, costul transportului la dumneavoastra acasa si costul poluarii mediului. Platiti degeaba toate acestea pentru un singur litru de lichid pe care il puteti obtine chiar la dumneavoastra acasa.

Specialistii Puri Optima va pot oferi recomandari si consultanta pentru a alege cel mai bun purificator de apa de uz casnic. Va oferim garantia ca nu veti primi doar niste produse, ci cele mai bune produse, testate pe parcursul celor opt ani de la infiintarea firmei. Veti primi purificatorul comandat acasa in maxim 2 zile. Mentineti-va sanatatea cu apa pura optinuta chiar la dumneavoastra acasa doar cu purificatoare de la Puri Optima.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *