Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

gratare metalice
Arhitectura - Constructii

Gratare metalice de la Dovexim!

Gratarele metalice au un rol important in mascarea anumitor gauri de aerisirea sau pentru a usura traversarea unor suprafete de trecere, in special deasupra canalizarilor. Aceste gratare metalice sunt confectionate in asa fel incat sa realizeze nu doar acoperirea orificiilor ci si sa permita aerisirea acestora. De regula, toate gratarele metalice se incadreaza perfect in orice zona sunt amplasate si dau no nota de siguranta ariei de ocupare.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul confectiilor metalice, Dovexim va pune la dispozitie o gama diversificata de gratare metalice, garduri industriale,plase sudate si trepte si rafturi metalice. Toate produsele sunt extrem de rezistente, executate conform standardelor de specialitate si conform celor mai nou tehnologii din industria confectiilor de metal.

Gratare metalice- calitate si eficienta

Sunt foarte multe motive pentru care este bine sa alegeti sa utlizati gratare metalice pentru suprafetele de constructie. Acestea asigura un foarte bun control al orificiilor, se monteaza extrem de usor si permit trecerea aerului, a luminii sau a apei dintr-o incapere in alta. Sunt ideale atat pentru suprafetele de constructii civice cat si industriale. Graterele metalice au cost extrem de redus si pot fi confectionate in ce forma doriti.

Dincolo de orice alte detalii, gratarele metalice sunt practice modalitatea cea ma facila de a realiza o punte de trecere , ceea ce inseamna ca aceste gratare metalice sunt extrem de rezistente atat la gabarituri mari cat si la factori chimici. Toate gratarele metalice sunt confectionate prin asamblarea unor benzi de otel, pozitionate vertical sau paralel, transformate apoi in structure stabile prin procesul de presare si ulterior, cel de sudare.

In functie de zona unde doriti sa montati gratarele din metal, Dovexim va poate face o oferta personalizata. Toate detaliile le puteti stabila impreuna cu echipa de specialisti Dovexim. Acestia va vor consilia in functie de activitatea pe care o desfasurati si va vor oferi solutii prompte si la costuri cat mai avantajoase.

Gratarele metalice pot fi combinate cu o multitudine de alte materiale, utilizarea lor aducandu-va numeroase avantaje precum rezistenta, durabilitate si calitate. Datorita unui proces de aplicare a unei pelicule de zinc peste aceste gratare metalice, este sporita protectia in fata coroziunii metalelor.

Dovexim- expert in gratare metalice

Compania Dovexim este unul din cei mai importanti furnizori de gratare metalice de pe piata din Romania. S-au impus in domeniul confectiilor metalice datorita personalului calificat de care firma dispune dar si cu ajutorul sistemului de management calitativ implementat la nivel de societate economica.

Dovexim realizeaza produse metalice la preturi fara competitie asigurandu-se in acelasi timp ca satifactia tuturor clientilor este maxima. Lista completa de servicii si produse din portofoliul firmei Dovexim poate fi accesata si vizualizata prin intermediul paginii de internet pusa la dispozitia clientilor de specialistii companiei. Site-ul oficial va ofera toate detaliile necesare privind activitatea companiei pentru a va face o imagine de ansamblu despre profesionalismul marca Dovexim.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *