Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

case la rosu
Arhitectura - Constructii

Construirea unei case la rosu

Dezvoltarea sectorului imobiliar a dus la aplicarea solutiilor care sa ofere tuturor posibilitatea de a-si construi casa viselor. In orice proiect de case realizat de arhitect se constituie etapele care trebuie urmate pana la finalizarea constructiei. Printre cele mai importante elemente care se stabilesc prin intermediul unui proiect de case sunt timpul de executie, numarul de camere, materialele necesare destinatia cladirii sau daca va fi o casa la rosu sau la cheie.

Acest ultim element mentionat este, desigur, una dintre cele mai importante decizii intrucat contribuie la o planificare optima a bugetului disponibil. Construirea unei case la rosu reprezinta una dintre modalitatile cele mai economice.

In jargonul constructiilor termenul de casa la rosu reprezinta finalizarea casei fara finisajele exterioare si fara partea exterioara a acoperisului.

Asadar semnificatia acestui termen de casa la rosu va fi explicat mai pe larg in randurile ce urmeaza iar daca sunteti in cautarea solutiilor optime, echipa de profesionisti de la Ramco Group Business Solutions sunt pregatiti oricand sa va ofere asistenta si solutii competente pentru a face posibila materializarea proiectelor si ideilor pe care le aveti.

Semnificatia termenului casa la rosu

Dupa cum am explicat si in randurile de mai sus, o casa la rosu este practic o casa nefinisata compusa din trei elemente si anume fundatia, structura peretilor si structura acoperisului.
Daca este sa ne rezumam la lipsurile pe care le mai are o casa la rosu este aceea ca nu are nici instalatiile electrice sau racordarea la utilitati efectuate.

Alegerea dintre o casa la rosu sau una la cheie ii apartine intotdeauna clientului intrucat acesta din urma este singurul care are putere de decizie asupra investitiilor pe care trebuie sa le realizeze.

Termenul de finalizare a unei case la rosu

In functie de complexitatea lucrarii acesta dureaza in medie intre o luna si trei luni. Toate materialele utilizate de firma noastra sunt de cea mai buna calitate, la cele mai inalte standarde intrucat ne alegem cu grija furnizorii si colaboratorii pentru ca la final lucrarea finalizata sa intruneasca toate conditiile.

Revenind asupra caselor la rosu, despre acestea se poate spune ca au avantajul de a fi finalizate pe etape iar clientul sa aleaga ulterior modul in care sa se finalizeze constructia in timp pe baza bugetului disponibil.

Mai exista varianta ca in momentul in care se intocmeste proiectul casei sa se stabileasca de la inceput cu arhitectul toate elementele iar echipa de constructii sa predea o casa la rosu, urmand sa se respecte anumite etape pana la finalizarea constructiei pentru client.

De abia asteptam sa devenim parteneri de succes si sa va ajutam sa va materializati visul de a avea casa mult visata. Pentru acest lucru, va invitam la noi pe site pentru a vedea care sunt proiectele pe care le-am finalizat pana in prezent dar si sa va informati mai mult despre aceste case la rosu sau la cheie.

In plus, dumneavoastra nu trebuie sa veniti decat cu terenul pe care urmeaza sa va ridicam casa si autorizatia de constructie iar de restul ne ocupam noi. Dupa ce va vom preda casa la rosu, dumneavoastra va veti convinge de calitatea si profesionalismul de care am dat dovada.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *