Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Vanzari

Carucioare copii

Daca urmeaza sa aveti un copil, sau copilul dumneavoastra a mai crescut si aveti nevoie un carucior copii, puteti sa luati in calcul cumpararea unuia prin intermediul companiei Kreis Design. Aceasta ofera celor interesati o gama variata de carucioare copii, la preturi avantajoase.

Care este oferta de carucioare copii regasita pe site-ul companiei Kreis Design?          

Daca cautati carucioare copii, compania Kreis Design va vine in ajutor cu numeroase modele de carucioare, 57 in total, care sunt impartite in mai multe categorii: carucioare 3 in 1, carucioare copii 2 in 1, carucioare gemeni, carucioare sport, carucioare seria plus si style Abc design 2015.

Carucioare 3 in 1– exista un singur model, format din portbebe intarit, scaun auto si carucior sport. Adaptorul este inclus.

Carucioare 2 in 1– aveti de ales dintre cele 20 de modele de carucioare copii 2 in 1. Exista numeroase modele.

Un exemplu din aceasta categorie este Carucior Condor S Purple Black 2012 AMB Design- este destinat nou nascutilor, pentru care se ofera un landou de transport. Acesta poate fi fixat destul de usor. Acest model are un cadru usor confectionat din aluminiu, cos de cumparaturi, ham de siguranta cu 5 puncte de prindere, scaunul are posibilitatea de a fi reversibil si are capacitatea de a fi transformat usor in sistem de calatorie prin intermediul adapatorilor si a portbebe-ului.

Un alt model pentru care puteti opta este caruciorul Como 4S Circle ABC Design- are in structura sa partea de sport si landoul. Are capacitatea de a fi transformat in scaun auto, manerul este reglabil pe inaltime, iar spatarul de la partea de sport poate fi ajustata in 4 pozitii.

Carucioare gemeni– in aceasta categorie de carucioare copii regasiti 6 modele. Un model pe care merita sa il luati in considerare daca doriti sa cumparati un carucior pentru gemenii dumneavoastra este Carucior Vegas Family Osann. Acesta este foarte usor de pliat, sotile sunt fixe ori mobile, are pedala de frana pentru rotile posterioare pe ambele parti, iar bara de siguranta a acestuia este detasabila. Este bine sa stiti ca acest model este prevazut cu suport pentru picioruse care este si ajustabil si de asemenea, se ofera si invelitoare speciale pentru piciorusele celor mici. Spatarul poate fi reglabil, iar centura de siguranta are 5 puncte de prindere, pentru ca gemenii dumneavoastra sa se afle mereu in siguranta.

Carucioare sport- in aceasta categorie sunt prezentate 26 de modele de carucioare copii. Un model deosebit pentru care puteti opta este Amigo Avocado. Se preteaza atat pentru copii mici cat si pentru cei putin mai mari. Are un cadru de aluminiu usor, iar rotile de fata pot fi manvrate, capotina acestui model este extensibila, are cos de cumparaturi si acoperis pentru cel mic, cu posibilitate de prelungire

Principalii producatori de carucioare copii

Compania Kreis Design colaboreaza cu numerosi producatori de talie internationala. Acestia ofera carucioare copii de cea mai buna calitate si care indeplinesc normele de securitate in domeniu, pentru ca cei mici sa fie transportati in deplina siguranta. Principalii producatori pentru carucioare copii sunt: Ferrari, Circle by Abc Design, Osann, Abc Design si Fillikid.

Kreis Design- cea mai buna solutie pentru carucioare copii

Cele mai bune modele de carucioare copii le gasiti pe site-ul companiei Kreis Design. Aveti posibilitatea de a comanda caruriorul ideal pentru copilul dumneavoastra, de la producatori de top la preturi avantajoase.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *