Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

hrana pisici
Vanzari

Hrana pisici la un pret avantajos

Pentru ca pisica pe care o aveti ca animal de cmpanie sa fie una sanatoasa , fericita si nu in ultimul rand sa aiba un par frumos este importrant si chiar esential sa fi hranita cu produse de calitate, cu hrana pisici dar si cu hrana umeda, toate diversificate in functie de mai multe criterii.

Pisicile domestice pot beneficia de hrana , imbracaminte si accesorii direct de la producatori ca Animonda, Bosch, Acana, Eukanuba, Royal Canin, Certech, Iams dar si alti producatri renumiti din acelasi domeniu.
Hrana pisicilor domestice poate fi divizatain functie de mai multe criterii dintre care mentionez in primul rand hrana pisici si hrana umeda.

Hrana pisicieste diferita in functie de starea de sanatate a animalelor si astfel exista atat hrana pentru pisicile sanatoase cat si pentru cele bolnave. Pisicile sanatoase au si ele alimentatia in functie de varsta de aceea se poate cumpara hrana diferita pentru pui , pentru pisicile adulte dar si pentru cele batrane.

Pisicile bolnave au nevoie pe langa atentie deosebita si de o hrana adaptata nevoilor lor si astfel se gasesc in comert si pot fi cumparate de proprietari pentru ele alimente sterilizate, alimente pentru combaterea alergiilor si inflamatiilor pielii , pentru animale cu hipersensibilitate la hrana, dar si pentru cele cu diabet sau boli ale rinichilor ori insuficiente cardiace precum si pentru pisici obeze , aflate in cura de slabire sau pentru cele care sunt in perioade de convalescenta.
Se gasesc pre comercializare si produse din gama hranei pentru pisici care pot face parte din gama economica , cea premium sau cea super premium.

Nu sunt de neglijat nici in cazul pisicilor nici celelalte produse comercializate in magazinele dedicate lor, cum ar fi accesoriiloe, zgarietoriloe, produsele cosmetice, pernele si cosurile atat de iubite de pisici, preparatele impotriva parazitilor dar si vitaminele si delicatesele, lesele zgarzile sau hamurile , peiptenii sau periile , jucariile, transportoarele dar si asternuturile pentru cuve.
Toate acestea pot sa aduca sanatatea dar si fericirea pisicilor pe care le aveti ca si animale de companie de aceea ele sunt puse la dispozitia doritorilor de magazinele de specialitate.

Dintre aceste magazine, online puteti vizita spre exemplu www.petshopexpres.ro , magazin care va ofera produse de cea mai buna calitate nu numai pentru pisici ci si pentru caini, pasari, reptile , rozatoare si pesti.
Magazine ca acesta ofera inclusiv reduceri de fidelizare in procent de 10% incepand cu a doua comanda precum si transport gratuit in Bucuresti sau Ilfov in cazul comenzilor de cel putin 100 lei.

Atat hrana pentru pisici cat si cea din conserve ofera nutrientii necesari unei bune cresteri, dezvoltari si maturizari a animalului de companie pe care il aveti si ii asigura o viata buna si lunga alaturi de proprietarul animalului.
Preturile produselor sunt competitive iar comenzile se pot face simplu, rapid si eficient, chiar si fara a avea cont pe site-ul firmei si in acelasi timp puteti avea certitudinea ca hrana provine de la cei mai buni producatori in domeniu ceea ce asigura calitatea produselor.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *