Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Ikosar produce benzi transportoare apreciate si in strainatate

Desi se spune adesea ca dupa anul 1989 productia a scazut in tara noastra in multe sectoare ale industriei, unele companii demonstreaza ca lucrurile nu stau chiar asa. Una dintre aceste companii ale carei produse sunt cautate si pe piata romaneasca, si in strainatate e firma Ikosar.

Ikosar e o companie cu sediul in localitatea Timisesti din judetul Neamt. De la punctul de lucru din localitatea Targu Neamt pleaca multe articole tehnice din cauciuc catre clienti din Romania si din strainatate. Profesionalismul cu care specialistii de la firma Ikosar isi indeplinesc obiectivele asigura succesul companiei pe piata.

Fondata in anul 1993, Ikosar a devenit una dintre firmele romanesti apreciate si in strainatate, nu doar pe piata locala. Cifrele spun totul: 40% dintre articolele tehnice din cauciuc produse in judetul Neamt ajung la clienti din Republica Moldova, Maroc, Italia, Grecia, Egipt si Tunisia, dar si din alte tari.

Benzi transportoare folosite in diferite domenii de activitate

Compania produce si comercializeaza curele late de transmisie, benzi transportoare, benzi pentru elevator, cutite razuitor, covoare din cauciuc, platforme electroizolante mobile.

Firma Ikosar produce benzi transportoare care pot fi folosite in diferite industrii si in diferite domenii de activitate: industria alimentara, industria farmaceutica, industria prelucrarii lemnului si lista poate continua. Dornici sa isi satisfaca intotdeauna clientii, reprezentantii companiei va ofera posibilitatea sa alegeti benzi transportoare aflate pe stoc sau sa comandati modele diferite care sa va satisfaca nevoile.

Tipuri de benzi transportoare

Compania Ikosar produce si comercializeaza mai multe tipuri de benzi transportoare: benzi transportoare cu insertie textile de uz general, benzi transportoare cu aplicatii speciale, benzi transportoare cu racleti transversali si velkanta, benzi cu fata antiderapanta de tip Nonskid, benzi transportoare cu racleti in V turnati si benzi cu racjeti in Y si de tip Chevron aplicati.

Benzile transportoare cu insertie textila de uz general au latimi maxime de 1600 de milimetri, maxim 6 insertii, daca prin comanda nu se solicita sa fie altfel si grosimi de maxim 25 de milimetri. Lungimea unei benzi transportoare este cea pe care o solicita clientul. Singura restrictie este cea referitoare la grosimea rolei. O rola nu trebuie sa depaseasca 4500 de kilograme.

Cand vorbim despre benzi transportoare cu aplicatii speciale ne referim la benzi rezistente la produse petroliere, benzi foarte subtiri, dar rezistente, benzi cu snururi de ghidare sau benzi cu fete striate care devin astfel antiderapante. Aceste benzi pot avea fete portante din cauciuc alimentar, material textil, tesatura din bumbac sau pasla.

Benzile transportoare cu racleti turnati in forma de V sunt intotdeauna pe stocul companiei Ikosar. Sunt disponibili la preturi accesibile si sunt de foarte buna calitate. Sunt potriviti pentru transportul in plan inclinat sau in plan orizontal.

Benzile cu racleti in forma de Y si racleti de tip Chevron se utilizeaza, ca si cei cu racleti in forma de V, pentru transportul in plan inlcinat sau orizontal. Diferenta e ca sunt fabricate prin vulcanizarea ulterioara a racletilor. Aceste benzi sunt disponibile doar la comanda. Benzile cu fata antiderapanta sunt potrivite pentru transportul materialelor grele sau al celor usoare, fragile, si alunecoase.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *