Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

G.K. SYSTEM comercializeaza sisteme de climatizare industriale

Ce fac doi oameni care abia s-au cunoscut, isi doresc sa lege o conversatie dar nu gasesc nici un subiect? Vorbesc despre vreme. Vremea de afara e un aspect care ne preocupa si ne afecteaza pe toti. Ne ferim de caldura excesiva si evitam sa stam afara cand e frig. Iarna am vrea sa le lipim de calorifer si vara nu oprim aproape niciodata aparatul de aer conditionat. E clar, sistemele de climatizare de fac viata mai usoara.

Frigul afecteaza uneori starea fizica si psihica a oamenilor. In zilele de vara medicii ne sfatuiesc sa nu iesim din casa in mijlocul zilei, persoanele varstnice sau cele cardiac fiind cele mai afectate de cresterile de temperatura. Sistemele de climatizare sunt cele care ne ajuta sa trecem cu bine peste temperaturile extreme.

Pentru a ne proteja sanatatea e necesar ca aerul din spatiile inchise nu fie nici prea rece, nici prea cald. Nu trebuie nici sa dardaim de frig, nici sa transpiram peste masura. Confortul termic nu trebuie sa lipseasca nici acasa, nici la serviciu pentru ca noi sa ne mentinem o buna stare de spirit.

Pentru ca in spatiile de lucru sa se mentina o temperatura constanta, placuta si lipsita de oscilatii mari e nevoie de sisteme de climatizare industriale. Compania G.K. SYSTEM e un furnizor de sisteme de climatizare industriale si rezidentiale apartinand producatorului Daikin.

Fondata in anul 1996, firma G.K. SYSTEM a devenit o echipa de profesionisti cu experienta dornici sa va furnizeze cele mai bune solutii in ceea ce priveste climatizarea. Atenti la nevoile clientilor, specialistii de la G.K. SYSTEM va stau la dispozitie cu sfaturi ca sa puteti lua cele mai bune decizii.

Consiliere pentru alegerea de sisteme de climatizare industriale

Cand vorbim de spatii industriale ne referim in general la fabrici si la alte locuri in care emisia de gaze toxice, praf si impuritati e mare. Aerul devine respirabil doar cu sisteme de climatizare industriale. In lipsa acestora sanatatea angajatilor e pusa in pericol. Atunci cand aerul pe care il respire nu este curat, este prea rece sau prea cald oamenii isi pierd energia si pofta de viata si de munca. Nu se mai pot concentra si nu mai pot fi performanti. In acest fel productivitatea companiei scade.

Specialistii de la G.K. SYSTEM iau in considerare mai multe aspecte atunci cand va recomanda produse pentru climatizare: dimensiunea spatiului in care vor fi amplasate, structura lui, preferintele dumneavoastra. Experienta le permite sa va dea sfaturi fara sa dea gres.

De ce sa alegi sisteme de climatizare industriale de la G.K. SYSTEM?

Sistemele de climatizare de la G.K. SYSTEM sunt performante pentru ca utilizeaza cele mai bune tehnologii. Un astfel de sistem e o investitie pe care nu o veti regreta. Echipamentele consuma putina energie electrica, asa ca nu aduc o crestere foarte mare a valorii facturilor.

Compania nu e un simplu distribuitor al echipamentelor de climatizare. Se ocupa si de instalarea lor si de punerea lor in functiune. In plus, executa reparatii si lucrari de mentenanta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *