Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Calculatoare

Imprimante multifunctionale laser monocrom – eficienta garantata

Pentru centre xerox ori firme in care se printeaza si se scaneaza foarte des sunt necesare imprimante multifunctionale laser monocrom. Le poti comanda la un pret foarte bun, din oferta Acces Data Media Service!

Oferta avantajoasa: imprimante multifunctionale laser monocrom

In orice firma, indiferent cat de mare sau de mica este, trebuie sa fie cel putin o imprimanta, un scanner si un fax. Cand insa duci lipsa de spatiu pentru a le aseza undeva si nici nu dispui de fonduri suficiente pentru a le cumpara pe toate, ideal este sa achizitionezi o unitate care sa inglobeze ce ai nevoie. Rasfoieste oferta de imprimante multifunctionale laser monocrom din magazinul online eadm.ro! Sigur vei gasi aici ce iti trebuie!

Produsele provin de la branduri de renume, sunt eficiente, performanta le este garantata si functioneaza o perioada indelungata. Acest lucru este de mare ajutor mai ales atunci cand vrei sa faci economii pentru a investi in firma.

Spre deosebire de imprimantele clasice, care sunt bune doar pentru multiplicat sau printat ceva, in oferta de imprimante multifunctionale laser monocrom gasesti produse care au si functiile de scanner si fax. Datorita acestora, treaba este mult mai usor de realizat.

In functie de necesitati, poti da comanda o imprimanta Xerox Workcentre 3215 Multifunction Printer A4, care are o viteza de printare de 26 ppm si o viteza transmisie fax de 33.6 Kbps, sau una MX511dte-MFP Lexmark laser A4, cu viteza de printare de 42 cpm. Ca sa printezi pe hartie cu alte dimensiuni decat standardul A4, alege MF Laser Oki MB451dn, A4. Imprima text pe A5, A6, B5 si nu numai.

Pe scurt despre magazinul Acces Data Media Service

In oferta Acces Data Media Service se gasesc echipamente de tehnica de calcul de cea mai buna calitate, precum si materiale consumabile pentru acestea. Pot fi achizitionate: videoproiectoare, monitoare, tablete, imprimante, servere si scannere. Indiferent de zona in care locuiesti, pachetul iti este livrat intr-un timp foarte rapid, prin Fan Courier.

In afara de aceste lucruri, compania Acces Data Media Service ofera si servicii de reparatii echipamente, interventiile realizandu-se intr-un timp optim pentru cele aflate sub contract de service.

De ce sa colaborezi cu Acces Data Media Service?

Dintre atatea firme de profil existente pe piata, Acces Data Media Service este cea mai potrivita pentru colaborare. Iata de ce:

– oferta cuprinde produse care se pliaza perfect pe nevoile si cerintele clientilor, raspunzand chiar si celor mai exigente conditii;

– se pune accent pe: seriozitate, profesionalism, amabilitate si promptitudine;

– preturile sunt mai mici decat la concurenta;

– se urmareste imbunatatirea continua a activitatii, potrivit standardelor si noilor tehnologii;

– produsele sunt livrate intr-un timp foarte rapid, printr-o firma de curierat, indiferent despre ce zona a tarii ar fi vorba etc.

Uita-te prin oferta de imprimante multifunctionale laser monocrom si comanda produsul care iti trebuie, de la Acces Data Media Service. Daca doresti detalii despre fiecare model in parte, citeste informatiile atasate fiecaruia ori suna la numarul de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Drumul Taberei, nr. 82, bl. C16, sc. E, ap. 226, Sector 6

Telefon: 0212.303.597

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *