Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

rulouri exterioare
Calculatoare

Rulouri exterioare – Siguranta si confort sporit, numai cu KrafTmaNN!

Pentru confort, intimitate si siguranta sporita in propria locuinta, firma KrafTmaNN va recomanda sa achizitionati din oferta rulouri exterioare. Alegeti ce aveti nevoie! La cerere, vi se va asigura asistenta de specialitate.

Rulouri exterioare – Informatii de interes pentru clienti

Achizitionati rulouri exterioare si veti avea mai mult confort si siguranta in locuinta! Pentru aceasta discutatii cu reprezentantii KrafTmaNN despre ceea ce aveti nevoie si vi se potriveste. In functie de preferinte, puteti achizitiona rulouri exterioare cu actionare electrica (apasati un buton special sau folositi telecomanda) sau cu actionare manuala (cu panglica sau cu snur). In cazul in care le preferati pe primele, trebuie sa stiti ca in oferta aveti rulouri programabile, cu senzor de lumina sau vant, si rulouri actionate si alimentate cu energie electrica.
De ce sa achizitionati rulouri exterioare? In primul rand, intrucat va veti simti mai in siguranta in propria locuinta. In al doilea rand, veti beneficia de confort sporit. Nu in ultimul rand, veti avea intimitatea pe care v-o doriti, intrucat aceste rulouri exterioare asigura si o izolare fonica.

Rulouri exterioare antiefractie – De ce sa le achizitionati?

Probabil va intrebati cat de utile v-ar fi niste rulouri exterioare antiefractie. Ei bine, v-ar ajuta foarte mult. Ele constituie un sistem inovator, recomandat mai ales persoanelor care locuiesc la parterul blocurilor sau la casa. Au o structura solida, fiind incadrate in clasa 3 de rezistenta impotriva intrarilor prin efractie. De asemenea, sunt prevazute cu lame din aluminiu extrudat, iar in partea de jos au un mecanism care impiedica ridicarea lor. In plus, rezista foarte bine la socurile mecanice puternice si sunt extrem de rigide. Intrucat lamelele sunt grele, aceste rulouri exterioare pot fi actionate numai electric.
Acestea sunt doar cateva informatii despre produsul din oferta KrafTmaNN. Daca doriti mai multe, luati legatura cu reprezentantii firmei.

KrafTmaNN – Detalii despre firma si oferta

KrafTmaNN este o divizie a societatii Arcom Constructiones si se ocupa cu distribuirea de usi de garaj tip rulou, rulouri exterioare si jaluzele din aluminiu. Pentru a raspunde cat mai multor cerinte ale pietii, in oferta se gasesc rulouri exterioare antiefractie, aplicate, tencuibile si suprapuse. Bineinteles, ele au mai multe modalitati de alimentare si actionare.
Mai trebuie mentionat faptul ca, daca un client solicita, reprezentantii firmei pot sa personalizeze un produs prin vopsirea lui in orice nuanta din paletarul RAL.
Iata cateva motive pentru care KrafTmaNN este alegerea ideala cand vine vorba de rulouri exterioare si nu numai:
– produsele din oferta sunt realizate la cele mai inalte standarde;
– oferta raspunde chiar si celor mai exigente cerinte;
– cu produsele din catalogul KrafTmaNN va simtiti mai in siguranta si aveti confort sporit;
– la cerere, reprezentantii KrafTmaNN va ofera solutii personalizate;
– abordarile sunt intotdeauna inovatoare si sigur va vor oferi satisfactie.

Comandati rulouri exterioare din oferta KrafTmaNN! Calitatea este foarte buna, iar preturile sunt mai mult decat avantajoase. In plus, beneficiati de consultanta de specialitate pentru a achizitiona exact ceea ce aveti nevoie.

Date de contact
Adresa: Bucuresti, str. Tulnici, nr. 10
Telefon: 0731.315.555

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *