Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Inchiriere arme – servicii asigurate de Rentarm!

Pentru servicii de inchiriere arme sau vanzare/cumparare arme, apelati la profesionisti care stiu exact ce aveti nevoie, identificand rapid si eficient dorintele voastre! Expertii societatii Rentarm din Bucuresti va pot veni in ajutor in momentul in care vine vorba de astfel de servicii, avand in vedere experienta vasta si cunostintele de specialitate pe care le detin in acest domeniu.

Servicii inchiriere arme? Compania noastra este partenerul perfect!

In functie de utilizarea pe care doriti sa le-o conferiti armelor inchiriate/achizitionate, expertii nostri va vor recomanda cele mai bune arme, care se preteaza necesitatilor si dorintelor voastre.

Aceste servicii se adreseaza in special firmelor de securitate privata, iar preturile pe care le practicam sunt unele corecte si transparente, care se situeaza sub tarifele existente pe piata. Costurile inchirierii pot fi, de asemenea, negociate, in functie de cantitatea dorita. La serviciile de inchiriere arme pe care le oferim pot apela, insa, si persoanele fizice si cele juridice, altele decat cele care au ca obiect de activitate serviciile de securitate.

Este necesara incheierea unui contract pe parcursul perioadei in care chiriasul este autorizat de organele de politie sa foloseasca arme in exercitarea atributiilor de serviciu si obligatiilor sale contractuale.

De ce sa alegeti parteneriatul cu Rentarm pentru inchiriere arme?

Este simplu sa raspundem la aceasta intrebare avand in vedere ca motivele pentru care merita sa ne alegeti ca si colaborator in momentul in care doriti sa beneficiati de servicii inchiriere arme, si anume: inchirierea va avea loc in conformitate cu normativele legale, armele oferite spre inchiriere sunt verificate si starea lor este foarte buna astfel ca nu se vor intampla accidente care ar putea fi cauzate de catre acest aspect (vechime, starea in care se afla), specialistii nostri va asigura consultanta de specialitate in vederea alegerii modelului de arma adecvat pentru folosinta sa, preturile pe care le practicam sunt competitive si extrem de avantajoase, veti beneficia de o colaborare bazata pe profesionalism si incredere etc.

Daca doriti sa va convingeti de toate aceste lucruri, dar si de celelalte avantaje pe care le garantam, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati direct in legatura cu echipa noastra de specialisti amabili si competenti.

Servicii inchiriere arme in conformitate cu normativele legislative!

In functie de cerintele si necesitatile fiecaruia dintre voi, oferta noastra de arme pe care le puteti inchiria este una bogata si variata, aceasta cuprinzand arme de aparare si paza, arme de tir, arme de vanatoare, arme de autoaparare etc.

Este obligatoriu ca cei care doresc sa beneficieze de serviciile de inchiriere arme pe care le oferim, sa indeplineasca toate conditiile prevazute de lege, sa fie de acord sa semneze un contract aferent pe o perioada determinata si sa dispuna de urmatoarele documente: autorizatia de procurare arme de aparare si paza emisa de catre Politie, copie dupa certificatul de inregistrare la Registrul Comertului si Licenta de functionare. Daca ne alegeti ca si partener, veti beneficia in plus de service si instructaj gratuit pentru armele inchiriate.

Pentru mai multe detalii si comenzi, nu ezitati sa ne contactati.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *