Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

instalatie de ventilatie
Afaceri

Instalatii de ventilatie – siguranta si confort pentru locuinta ta!

Pentru a fi cat mai in siguranta si pentru a te simti confortabil in propria locuinta, este necesar ca aerul sa circule si sa fie improspatat tot timpul. Incaperile in care esti expus pericolului de intoxicatie cu monoxid de carbon, spre exemplu, sunt cele in care ai centrala si soba. Evita orice risc prin utilizarea unor instalatii de ventilatie de la Thermovent.

Instalatii de ventilatie – rol si avantaje

Ventilatia consta in procedeul de improspatare a aerului dintr-o incapere, de obicei fiind vorba de spatii neaerisite.

De ce sa alegi instalatii de ventilatie pentru locuinta ta? In primul rand, aerul din interior va fi mai curat si mai proaspat. Degeaba aerisesti o jumatate de ora sau chiar o ora, zilnic, dormitorul si celelalte camere. Atat timp cat aerul nu poate circula in timpul zilei, cand ajungi seara acasa, tot simti un miros apasator.

In al doilea rand, hainele, cearsafurile si perdelele vor avea o aroma mai proaspata. Cu siguranta, multora dintre noi li s-a intamplat ca lucrurile asezate ici-colo, prin casa, sa prinda un miros ciudat. Ei bine, daca ai instalatii de ventilatie, gata cu neplacerea aceasta!

In al treilea rand, elimini mirosul ciudat de la piesele de mobilier. Indiferent ca sunt noi sau vechi, ele deranjeaza de multe ori din cauza „parfumului” impregnat fie in timpul prelucrarii din fabrica, fie de-a lungul anilor.

La fel de important este sa-ti mentii locuinta aerisita si atunci cand folosesti centrala ori semineu / soba. Niciodata nu poti sa ai siguranta ca absolut toate noxele sunt evacuate. Cel mai bine e sa te bazezi pe instalatii de ventilatie.

Thermovent – o alegere desteapta!

Dintre toate firmele de pe piata, de ce sa alegi tocmai Thermovent? Experienta de pe 12 ani si pregatirea de specialitate a personalului sunt un motiv. Altul ar consta in faptul ca intr-adevar va sunt asigurate confortul si siguranta locuintei. Spre deosebire de restul ofertelor de pe piata, Thermovent, prin instalatii de ventilatie, poate asigura sisteme de tratare complexa a aerului, sistem aer conditionat individual, sisteme de evacuare a fumului si protectie a cailor de evacuare, precum si de racire a apei cu ajutorul freonului. Toate acestea par greu de inteles, dar nu este asa. Fiecare are rolul lui pentru sanatatea noastra.

Bineinteles, puteti apela cu incredere la Thermovent si pentru a va dota sediul de birouri sau garajul cu instalatii de ventilatie. Daca multe locuinte nu prezinta un mare pericol pentru noi, intrucat sunt usor de aerisit, nu acelasi lucru se poate spune despre cladirile de birouri construite cu ceva ani in urma, care au deficiente la acest capitol. Tocmai de aceea trebuie sa acorzi o importanta deosebita aerului pe care il respira toti din interior.

Cu o experienta de 12 ani, compania Thermovent se ocupa de: instalatii de ventilatie, instalatii electrice, de incalzire si climatizare, instalatii sanitare si de protectie impotriva incendiilor, precum si de urmarire de santier si asistenta tehnica. Tocmai aceste specializari, precum si seriozitatea cu care si-a indeplinit pana acum sarcinile ne-o recomanda pentru asemenea interventii.

Daca locuiesti in Bucuresti, mergi la sediul firmei pentru a discuta cu personalul referitor la cererea ta. Se afla pe strada Alexandru Sihleanu, nr. 14, Sector 3. De asemenea, poti lua legatura cu cineva de acolo sunand la numerele 021.322.23.11 si 0728.03.14.14.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *