Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pompe submersibile
Afaceri

Ecotec – Pompe submersibile

Detii o ferma? Atunci stii cat de important este sa ai un mediu curat in care sa iti desfasori activitatea. Va punem la dispozitie solutii viabile, sub forma de pompe submersibile, pentru gestionarea corespunzatoare a dejectiilor.

Pompe submersibile distribuite de Ecotec

Cu o experienta acumulata pe parcursul mai multor ani, compania sibiana Ecotec a reusit sa gaseasca solutii eficiente prin echipamente fiabile, importate de la producatori de renume. Dispunem de o gama larga de produse: pompe submersibile, pompa verticala cu tocator, pompe cu pistoane rotative, pompe centrifugale, mixere industriale, separatoare dejectii, bazine stocare dejectii, cisterne dejectii, injectoare cisterne dejectii, fabrici biogaz modulare.

Am venit in ajutorul crescatorilor de pasari si animale cu solutii personalizate pentru fiecare necesitate, solutii utile pentru un mediu sanatos si curat. Ne bucuram de un portofoliu diversificat si de o echipa instruita, ce a dat dovada de fiecare data de profesionalism si seriozitate.

Caracteristici pompe submersibile

Avantaje pe care le ofera aceste pompe submersibile: sunt dotate cu motoare electrice, avand puteri cuprinse intre 3 kW si 22 kW, asigura debite pe pana la 600 cubi/h, alimentare 400 V, 3 faze, 50 Hz, sunt fiabile si rezistente, asigura reducerea mirosului neplacut, previn poluarea atmosferei, si poluarea apelor de suprafata si cele subterane, costurile pentru colectarea si imprastierea dejectiilor sunt reduse, prezinta o protectie suplimentara impotriva umiditatii si suprasarcinii, se bucura de siguranta sporita in functionare, au un design compact si simplu, costurile de achizitionare si intretinere sunt reduse, au o constructie speciala atat pentru dejectii cat si pentru ape uzate, pot fi dotate cu diverse accesorii: cuplaje rapide pentru furtune, duze pentru mixarea locala, cu vinciuri de ridicare pentru o mai usoara manipulare, si multe altele.

De ce sa folosesc pompe submersibile?

Dejectiile in cadrul unei ferme au fost considerate o problema de etica dar mai ales de poluare a mediului inconjurator. Gestionarea acestor dejectii reprezentand un proces de o importanta deosebita. Pompele submersibile au un rol esential cand vine vorba de mediul in care traim. Asigura reducerea nivelului de amoniac si gaze de azot din atmosfera, impiedica scurgerea dejectiilor in lacuri, rauri sau ape subterane.

In plus se pot obtine venituri considerabile daca luam in calcul posibilitatea transformarii dejectiilor in ingrasaminte chimice. Este o metoda pe care multi fermieri au adoptat-o. Pana la urma de ce sa scapi de impuritati cand poti sa le „transformi”.

Indiferent de ferma pe care o detii, chiar daca este mica sau mai mare, vei avea nevoie de echipamente pentru eliminarea dejectiilor. Compania noastra a creat solutii multiple, personalizate care sa se plieze oricarei nevoi. In functie de fiecare preferinta, clientii nostri au gasit solutii adaptate bugetului. Nu trebuie sa scoti nici un ban in plus.

Compania noastra dispune de pompe submersibile fabricate in Germania. Prin urmare avem doar produse de calitate la standarde internationale. Pentru mai multe informatii si sugestii ne puteti vizita si pe site-ul online ecotec-sibiu.wix.com/ecotec. Gasiti o prezentare detaliata a produsele pe care la comercializam. Pentru un mediu mai curat si o viata mai sanatoasa nu ezitati sa ne contactati!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *