Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Inter Cargo Grup va ofera semiremorci basculabile de cea mai buna calitate

Desi prezentarea este de prisos in cazul echipei companiei Inter Cargo Grup, trebuie totusi sa mentionam experienta pe piata din Romania si portofoliul bogat de clienti multumiti de serviciile si produsele comercializate. Asadar, de mai bine de 11 ani, Inter Cargo Grup comercializeaza semiremorci, remorci, si alte produse din aceasta categorie, importandu-le de la cei mai importanti producatori in domeniu. Spre exemplu, Inter Cargo Grup importa si vinde semiremorci basculabile apartinand marcii Wielton, la cele mai bune preturi. Apelati cu incredere la compania din judetul Ilfov si obtineti cele mai bune oferte in materie de semiremorci basculabile si nu numai!

Modele de semiremorci basculabile si caracteristicile acestora – din oferta Inter Cargo Grup

Avand in vedere cerintele din ce in ce mai mari ale clientilor, exigentele acestora si preferintele in materie de semiremorci basculabile, Inter Cargo Grup se straduieste sa aduca in atentia acestora cele mai performante modele, la preturi accesibile. O semiremorca basculabila este o investitie de viitor, destul de importanta, deloc de neglijat. De aceea trebuie analizate toate ofertele de semiremorci basculabile cu bena din aluminiu sau otel. Toate modelele de semiremorci basculabile au perete frontal drept, iar cadrul din spate poate fi oblic sau tot drept. Mai mult decat atat, aceste modele de semiremorci, cele basculabile, sunt prevazute inclusiv cu roata de rezerva pe suport, container de apa, dar si manometru de presiune, prelata rulabila dispusa lateral si alte dotari, in functie de model.

Semiremorcile basculabile Wielton comercializate de Inter Cargo Grup au calitate garantata prin certificari si premii primite de catre compania din Polonia, dar si de recomandarile si feedback-ul clientilor care le-au achizitionat si le-au folosit, din oferta companiei. Asadar, daca intentionati sa faceti o investitie de durata si care sa va garanteze o functionare indelungata, va invitam pe site-ul Inter Cargo.ro. Aici veti gasi toate informatiile necesare despre semiremorcile basculabile si alte produse din aceasta categorie care va sunt necesare!

Despre Inter Cargo Grup si oferta de semiremorci basculabile

Inca din 2005, pe piata din Romania si-a facut aparitia compania Inter Cargo Grup, care vine in sprijinul tuturor persoanelor interesate sa cumpere modele de semiremorci, remorci si alte asemenea produse. Toate semiremorcile comercializate apartin unor producatori de renume, iar semiremorcile basculabile, in mod special, sunt fabricate de reprezentantii Inter Cargo Grup. Aceasta garanteaza calitatea si durabilitatea semiremorcilor achizitionate. Inter Cargo Grup se remarca pe piata din tara noastra prin calitatea exceptionala a produselor, prin tehnologiile performante si rezistenta impresionanta, dar si prin preturile decente, accesibile clientilor. Daca nu stiti ce tip de semiremorci vi se potriveste, un grup de experti reprezentanti ai firmei Inter Cargo Grup va stau la dispozitie cu raspunsuri la intrebari si informatii valoroase in acest sens. Investiti in semiremorci basculabile de la Inter Cargo Grup, investiti in calitate!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *