Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Transport marfa international – servicii calitative oferite de Luna Transport

In cazul in care aveti nevoie de o companie de transport marfa international, Luna Transport va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii. Aceasta companie isi desfasoara activitatea de peste un deceniu si efectueaza atat transporturi pe plan intern, cat si transporturi internationale, la cele mai avantajoase tarife. La baza acestei companii se afla o echipa de specialisti bine organizata, care face tot posibilul sa ofere clientilor transporturi sigure, rapide si eficiente.

Daca alegeti sa colaborati cu Luna Transport beneficiati de asigurare CMR, dar si de soferi cu experienta in domeniul transportului international. Puteti opta pentru transport de marfa pe stendere, in containere sau pe paleti, in functie de natura bunurilor ce trebuie transportate. Flota auto este prevazuta cu sisteme de supraveghere GPS, astfel ca puteti fi la curent cu evolutia transportului in orice moment. Pentru acest lucru, dispeceratul companiei va sta la dispozitie cu informatiile dorite.

Compania dispune de un parc auto alcatuit din 32 de autocamioane cu o capacitate cuprinsa intre 3.5 t si 20 t, marca Man, Mercedes sau Scania, microbuze si autoutilitare. Pe langa serviciile de transport, beneficiati si de consultanta de specialitate si servicii de logistica excelente.In plus, marfa dumneavoastra poate fi depozitata intr-un spatiu special amenajat in judetul Neamt.

Transport marfa international – avantaje

Atunci cand apelati la o companie de transport international, trebuie sa va asigurati ca ati dat peste un profesionist, dar mai ales pentru un partener cu experienta. Luna Transport are marele avantaj ca detine personal cu experienta vasta in acest domeniu, dar si competente lingvistice de baza sau chiar avansate in cel putin o limba de circulatie internationala. Acest lucru inseamna o siguranta mai mare a transportului, dar si o eficienta sporita, pentru ca marfa sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp.

Compania efectueaza curse internationale in tari precum: Franta, Germania, Marea Britanie, Finlanda, Ungaria, Elvetia, Olanda, Suedia, Slovacia, Austria, Norvegia si multe alte tari de pe teritoriul european.asadar, puteti avea incredere ca acsti specialisti ofera servicii de transport marfa international calitative. In plus, echipa Luna Transport se afla intr-un proces continuu de perfectionare si imbunatatire a relatiilor cu clientii.

Cu transportul oferit de aceasta companie puteti fi siguri ca marfa dumneavoastra ajunge la destinatia dorita intr-un timp cat mai scurt, dar mai ales in conditii excelente. Beneficiati astfel de costuri minime, dispecerat aflat la dispozitia dumneavoastra 24h/7, asigurare CMR pentru marfa si monitorizare GPS pe tot parcursul transportului.

Luna Transport – un partener de incredere pentru transport marfa international

Comertul de marfuri este in permanenta evolutie, astfel ca exista o multime de companii de transport care va intampina cu servicii care mai de care mai avantajoase. Luna Transport este una dintre companiile care va ofera servicii de transport marfa international la preturi excelente, dar nu numai. Specialistii de aici fac tot posibilul ca transportul dumneavoastra sa ajunga la timp la destinatie, dar mai ales in conditii optime. Pentru mai multe detalii, discutati cu reprezentantii companiei!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *