Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

AutoK9 din Bucuresti, un service, o vopsitorie auto, si un prieten de incredere

Fie ca e mica, de teren, de transportat sau orice alt fel, masina trebuie sa functioneze, dar si sa arate bine, iar daca aveti nevoie de un expert in domeniul auto care nu numai ca poate oferi servicii complete de verificari, mentenanta si service auto, care sa detina si o unitate performanta de vopsitorie auto atunci AutoK9 din Bucuresti este alegerea perfecta. Suntem un atelier auto complet dotat cu cele mai bune instrumente si utilaje de diagnoza si reglaj, precum si o echipa foarte bine pregatita de experti si profesionalisti. Aspectul unei masini este uneori foarte greu de intretinut, mai ales in conditiile de trafic existente in Romania, iar daca mai adaugam si agresivitatea traficului din Bucuresti si nu numai, este foarte usor sa ne asteptam la aparitia primelor zgarieturi si urme nedorite.

Cautati o vopsitorie auto ieftina si buna sau cu servicii de calitate?

Serviciile de vopsitorie auto sunt asadar foarte cautate, iar din intreaga multitudine de firme si service-uri, gasirea unei unitati care sa ofere servicii de calitate si de incredere este uneori chiar un joc al norocului, nu numai aici in Bucuresti, ci si in toate celalalte orase ale tarii. Asadar, atunci cand sesizati prezenta unor zgarieturi sau alte defecte ale stratului de vopsea, iata ce trebuie stiti si sa faceti.

Majoritatea masinilor sunt realizate din tabla de difertie grosimi, iar pentru a putea fi protejate impotriva ruginii, acestea sunt acoperite cu diferite substante, lacuri, aditivi si vopsea. Desi vorbim de un numar minim de 3 – 6 straturi de protectie, grosimea acestora este poate unpic mai mare decat cea a unui fir de par, asadar, nu este foarte greu de deteriorat stratul de protectii.

Cautarea unei unitati de vopsitorie auto trebuie sa inceapa plecand de la premisa calitatii, nu a bugetului de care dispuneti. Spunem acest lucru deoarece exista foarte multe service-uri si experti care promit cele mai mici preturi, insa pentru a putea obtine acest lucru, sunt eliminate multe elemente ale proceselor care intr-o vopsitorie auto serioasa, ca si a noastra, sunt esentiale. Asadar, acestia renunta la o pregatire temeinica a suprafetelor, la produse;e de calitate. Si bineinteles, nici nu putem vorbi despre o echipa foarte experimentata.

Nu alegeti orice vopsitorie auto, apelati doar la experti

Efectele alegerii unei vopsitorii cu pretul cel mai mic duce in mod direct si intr-un timp foarte scurt la alte probleme mult mai grave, cum ar fi aparitia ruginii, caderea vopselei sau altele. Toate acestea duc in mod inevitabil la costuri si cheltuieli mult mai mari, lucru ce poate fi evitat daca alegeti o vopsitorie auto cu traditie si experienta.

In concluzie putem spune ca desi vorbim de un cost cu o idee mai mult, numai o vopsitorie auto profesionala poate oferi servicii complete realizate cu cel mai inalt grad de raspundere si atentie. Fiecare comanda este tratata cu cea mai mare grija, iar de fiecare data, suprafetele ce urmeaza a fi vopsite sunt tratate si pregatite astfel incat noua pelicula de vopsea sa adere perfect. Acestea sunt detalii pe care noi le respectam in unitatea noastra de vopsitorie auto, iar acest lucru se vede in calitatea tuturor serviciilor noastre.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *