Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Divertisment

Caracterul femeilor în dependență de luna în care s-au născut

Temperamentul oamenilor este influențat nu doar de numele pe care îl poartă, culoarea ochilor sau zodia. Știai că luna în care te-ai născut, de asemenea, își lasă amprenta asupra temperamentului tău? Haideți să vedem cum sunt femeile în funcție de luna în care s-au născut:

Ianuarie

Femeile născute în această lună au un caracter puternic, bărbătesc am spune, cu o mare putere de voință și capacități de lider. Sunt răbdătoare, cumpătate, nu își destăinuie secretele oricui, nu se plâng, se descurcă singure în orice situație. În același timp pregătesc bucate foarte gustoase.

Februarie

Aceste femei sunt destul de îcăpățânate și destul de ascunse, au un caracter dificil. Lângă femeile născute în februarie o să fii mereu ascultat, pot fi prietene adevărate, dar nu prea se încredințează cuiva ori i se destăinuiesc. Nu se tem de greutăți, își dau foarte bine seama cu cine au de a face, de aceea își pot construi meserie de succes. Sunt cele mai minunate mămici, iubesc confortul, iar familia pentru ele stă pe primul loc.

Martie

Femeile născute în luna martie sunt destul de orgolioase, în schimb au un scop bine determinat ,pe care și-l ating cu orice preț. Au o presimțire puternică care uneori le ajută să ia decizia corectă. Sunt foarte atacabile, gingașe, și foarte, foarte emotive. Trec foarte greu peste insuccese , suferă mult și se descurajează des.

Aprilie

Sunt practice, libere, sunt lideri în muncă. Pentru ele, cariera este importantă, plasînd-o pe primul loc, iar acest lucru le reușește. Nu pot suporta haosul, apreciază foarte mult stabilitatea. Sunt niște prietene adevărate, vesele, te susțin, și se țin de cuvânt. Se simt deosebite atunci când primesc complimente și laude în adresa lor.

Mai

Cele născute în luna mai sunt decise în tot, nu au încredere în oricine și pe mulți nu-i lângă ele. Femeile din zodia taur sunt cele mai încăpățânate, pentru ele compromisuri nu există, nu iartă ofensele, rup rapid orice relație. Preferă atenția, în relația cu un bărbat, pun pe primul plan starea materială.

Iunie

Sunt talentate și se pricep bine la oameni. Au un simț bun al umorului, gândesc pozitiv, au succes în carieră și în familie.

Iulie

Acest tip de femei sun retrase, timide, nu le plac schimbările, deoarece greu se obișnuiesc cu tot ce este nou. Sunt cele mai fidele mame, soții și prietene. Casa și familia este scopul vieții lor.

August

Sunt foarte energice, dar în același timp și emotive, iar caracterul ambițios le împiedică uneori să-și atingă scopul. Cred în oameni, și anume din această cauză sunt des înșelate. Au mulți admiratori, dar pe primul loc este familia.

Septembrie

Femeile lunii septembrie sunt scrupuloase , practice și calculate. Au un plan concret de acțiuni, pe care îl urmează întocmai și vad cu câțiva pași înainte cum se vor desfășura evenimentele.  Nu suportă haosul și sunt bune gospodine.

Octombrie

Sunt personalități creative, încăpățânate, cu dispoziția instabilă. Nu își pot recunoaște greșelile și sunt foarte principiale. Orice nu ar face se gândesc bine, apoi o definitivează. Într-o relație ele sunt dominante pentru a nu-i permite partenerului să facă un pas greșit.

Noiembrie

Femeile născute în noiembrie sunt pe cât de prudente, pe atât de egoiste. Din cauza caracterului pe care îl au, pot fi dure și te pot răni ușor. Nu au încredere în oricine, de aceea nu prea au prieteni. Țin foarte mult la familie, sunt gospodine iscusite și prețuiesc partea materială a unui bărbat.

Decembrie

Femeile născute în această lună sunt total dependente de părerile altora. Obțin ce vor cu orice preț, sunt foarte încrezătoare și chiar nițel egoiste. De felul lor, sunt persoane închise. Deși au mulți prieteni, nu-și împărtășesc secretele cu oricine.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *