Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Sport

Bicicleta ne mentine in forma

Cu siguranta sportul, pentru cei mai multi dintre noi reprezinta un element ce poate fi evitat cat se poate de mult desi stim ca acesta are beneficii sporite asupra sanatatii si al aspectului fizic. De aceea, mersul pe bicicleta poate fi solutia ca sportul sa nu mai fie atat de neplacut deoarece in timp ce vom arde calorii pedaland, ne vom bucura de aer curat si peisaje de vis. Asadar, pentru scaderea in greutate sau mentinerea greutatii ideale nu este obligatoriu sa pierdem ore in sir inchisi in sala de fitness. www.provelo.ro vine in ajutorul sanatatii noastre oferindu-ne o gama de biciclete din care putem alege ceea ce ne place pentru a practica sportul pe bicicleta.

Mersul pe bicicleta, adaptat conditiilor meteo

Atunci cand hotaram sa facem o plimbare impreuna cu partenerul de viata sau cu intreaga familie, dar nu dorim sa folosim automobilul, putem opta pentru o plimbare pe bicicleta care ne va ajuta sa ne relaxam si sa ne oxigenam creierul. Inainte de realizarea acestei plimbari, este bine sa ne asiguram ca bicicletele functioneaza in parametri normali pentru ca plimbarea sa nu fie afectata de conditiile meteo. Daca asfaltul este umed, afara fiind o ceata densa, cel mai bine este sa verificam franele si nu numai, de aceea www.provelo.ro ne pune la dispozitie service biciclete. Acestia din urma vor realiza o atenta analiza a intregului sistem, vor inlocui piesele care necesita schimbare, iar noi vom putea porni linistiti la drum.

Bicicleta, sportul ideal

Ciclismul este un sport foarte rar practicat in tara noastra insa ciclismul este unul dintre sporturile care are grija sa lucreze fiecare grupa de muschi, in special cei din zona picioarelor. Bicicleta poate reprezenta un mijloc de transport ideal pentru fiecare dintre noi pentru ca, pe langa faptul ca vom parcurge distante mari in intervale de timp reduse, vom reusi si sa scapam de caloriile care sunt in plus. www.provelo.ro are menirea de a ne dezvolta dragostea pentru sport, in special pentru ciclism, punandu-ne la dispozitie diverse modele de biciclete care ne vor usura viata sportiva.

Bicicleta dezvolta dragostea pentru natura

De cele mai multe ori, plecam in concediu si din cauza faptului ca sunteti atenti la procesul de conducere a automobilului, uitam sa ne bucuram de peisajele din jur. Insa daca optam pentru o drumetie cu bicicleta, vom invata sa apreciem peisajele din jur, ne vom bucura de un aer curat care ne va hrani plamanii asa cum rar o facem si ne vom descoperi o dragoste ascunsa pentru ceea ce inseamna natura.

Daca nu ne place sa petrecem timp in sala de fitness, dar totusi vrem sa fie intr-o conditie fizica remarcabila si ne place sa petrecem timp in aer liber, putem opta pentru biciclete de la www.provelo.ro . Acestia din urma, prin intermediul gamei largi de biciclete, ne vor ajuta sa ne dezvoltam o pasiune pentru sport, in special pentru ciclism. Nimic nu poate fi mai frumos decat sa imbinam utilul cu placutul, adica o plimbare in aer liber cu bicicleta, pierzand calorii.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *