Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

plase tantari
Afaceri

Intretinerea plaselor de tantari

Plase de insecte si tantari pe balamale sunt modelul cel mai uzual folosit si asta deoarece permit montarea si demontare foarte rapid executat, putand fi la indemana oricui. Plasele sunt realizate din rame ce au profil de aluminiu, pe acestea fiind fixate balamalele si un sistemul de inchidere cu clic sau cu magnet precum si o plasa.

Daca discutam despre plasele de tantari care au balamale, putem spune despre ele ca sunt fixate folosindu-se un sistem de inchidere care are un magnet sau clic si care este actionat din interior cu ajutorul unui maner.

Atunci cand o plasa de tantari de tip rama, care e fixa sau are balamale, nu mai e utila, adica in sezonul rece, aceasta poate sa fie demontata foarte usor si depozitata in locuri adecvate, pentru ca apoi, odata cu revenirea sezonului cald, respectiv dupa jumatatea lunii martie, ea sa poata fi remontata.

Calculator de pret pentru plase

Pentru ca sa putem calcula pretul pe care il are o plasa de tantari sau ca sa intram in posesia ofertei personalizate, ceea ce trebuie sa facem este sa efectuam masuratorile ce sunt necesare. Masuratoarea se poate relativ simplu, deschizandu-se geamul, dupa care se va masura atat inaltimea cat si latimea pe care le au spatiile libere ce trebuie la final sa fi acoperite de plase de tantari.

Comenzile precum si ofertele pot sa fie facute atat telefonic, cat si prin email.

Pe langa dimensiuni, trebuie sa precizeze clientul si tipul plasei de tantari care este dorit de catre client, mentionandu-se inclusiv culoarea preferata.
Un reprezentant al echipei firmei care va confectiona si monta plasa pentru client va va contacta in timpul cel mai scurt si va oferi orice alta informatie de care aveti nevoie.

Intretinerea si repararea plaselor

Nu trebuie sa fim ingrijorati atunci cand plasa de insecte sau tantari ori anumite componente pe care aceasta le are, se strica. Specisliatii pot sa puna la dispozitia clientilor toate elementele necesare, la preturi ce sunt intotdeauna rezonabile, astfel incat avand tot ce va trebuie, puteti chiar sa va reparati singuri plasa, sau in cazul in care doriti, echipa de profesionisti pot face respectivele reparatii ale plasei, scapandu-va in felul acesta de achizitia alteia noi.

Reparatiile ce se pot face la o plasa de insecte sunt:

– inlocuirea balamalelor;
– indreptarea ori la nevoie, inlocuirea anumitor parti ale ramei ori ale coltarelor din plastic;
– schimbarea integral a plasei;
– inlocuirea facuta sistemului de rulare ce face parte din carcasa plasei de tip rulou.

Pe timpul iernii, plasa de tip rulou trebuie sa fi tinuta ridicata in carcasa, asta dupa ce inainte a fost curatata si pregatita pentru iarna. Nu trebuie sa fie demontata de pe tamplarie aceasta plasa tip rulou pe perioada in care nu a fost folosita. O astfel de plasa de insecte este actionata cu ajutorul unor arcuri si deasemeni cu un snur. Acest snur are rolul de ridicare sau de coboare al plasei de tantari si se va pastra in interior.

Mai multe cititi pe www.reparatiitermopane-pvc.ro!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *