Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Izomar Prestconstruct, rezultate eficiente in hidroizolatii terase necirculabile!

Apa, element esential al vietii, se dovedeste a fi pentru constructii un puternic agent daunator, cu actiune coroziva in timp. De aceea, toate suprafetele unei constructii care intra in contact cu apa necesita o lucrare de hidroizolatie facuta in mod temeinic, folosind materiale de foarte buna calitate. Spre exemplu, administratorii de blocuri apeleaza la hidroizolatii terase nercirculabile/ circulabile, deoarece locatarii de la etajele superioare sunt adesea afectati de infiltratii de apa in apartamente, mai ales in sezonul ploios.

Izomar Prestconstruct, hidroizolatii terase necirculabile

Infiintata in anul 1996 si certificata ISO 9001/2000, compania Izomar Prestconstruct executa lucrari de hidroizolatii in domeniul constructiilor civile si industriale, cu aplicatii la terase, hale si fundatii. Gama de servicii include: hidroizolatii terase necirculabile, hidroizolatii terase circulabile, hidroizolatii membrane bituminoase, hidroizolatii terasa verde, hidroizolatii bazine, hidroizolatii statii de epurare, etansare trecere tevi, hidroizolatii epoxidice, hidroizolatii poliuretanice, hidroizolatii bai, hidroizolatii balcoane, sisteme de injectii structurale cu rasini PU, hidroizolatii cu membrane bentonitice, profile de rost de dilatatie, hidroizolatii drumuri, hidroizolatii poduri, hidroizolatii viaducte si hidroizolatii puturi de lift.

Hidroizolatii terase necirculabile – etape de realizare si materiale folosite

Etapele care se urmeaza in cadrul unei lucrari de hidroizolatii terase necirculabile sunt: beton de panta, aplicare amorsa, strat de difuzie, bariera de vapori, termoizolatie, membrana auto-adeziva, membrana ardezie strat final.

Fie ca vorbim despre foi bituminoase, strat epoxidic sau alte materiale sintetice, hidroizolatiile pentru terase necirculabile confera un grad sporit de protectie impotriva infiltratiilor de apa in structura de rezistenta, acestea urmand “sa faca fata” cu succes furtunilor violente de vara, caderilor de grindina si ninsorilor abundente.

Specialistii Izomar Prestconstruct analizeaza, in cazul fiecarei lucrari in parte, care este metoda cea mai potrivita si mai eficienta de aplicare pe suprafata suport a membranelor hidroizolatoare, respectiv prin incalzire cu flacara de la o lampa cu propan, prin lipire cu adezivi la rece, prin indepartarea unui film, folosind caracteristicile auto-adezive, cu elemente de fixare mecanica, etc.

La ora actuala, cel mai inovativ produs in materie de hidroizolatii terase necirculabile este reprezentat de generatia noua de membrane autoadezive, fabricate pe baza de bitum modificat. Membranele sunt dotate cu o fata inferioara puternic autoadeziva si cu una superioara compusa dintr-un material perfect hidroizolator, raspunzand excelent la impactul factorilor naturali.

O alta etapa deosebit de importanta a lucrarii este reprezentata de bariera de vapori, specialistii Izomar Prestconstruct exceland in acest domeniu. Practic, aceasta bariera are rolul de a impiedica umezeala din interiorul locuintei sa ajunga la stratul de termoizolatie, mai ales cand materialul folosit in acest scop este vata minerala. Folia aplicata poate fi fabricata din polietilena sau dintr-un strat de aluminiu, trimitand inapoi in locuinta circa 50 % din caldura produsa de sistemele de incalzire pe timpul iernii. Acest lucru contribuie si la sporirea performantelor termice astfel ca, utilizand o bariera vapori, nu doar protejati cladirea de efectele umezelii care ar putea patrunde pana la elementele de structura, dar realizati si un confort termic intern, cu un consum mai mic de energie.

Rezultatele deosebite obtinute de Izomar Prestconstruct in hidroizolatii terase necirculabile deriva din calitatea materialelor folosite, tehnologia avansata de lucru, profesionalismul si experienta angajatilor. Reprezentantii companiei pot fi contactati telefonic (0788 453 487 / 0744 849 839) sau prin email – office@izomarprestconstruct.ro , urmand sa raspunda cu promptitudine fiecarei solicitari in parte si sa ofere solutii individualizate in materie de hidroizolatii.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *