Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

iTechSol: incalzirea economica si ecologica prin energie regenerabila

Utilizarea energiei regenerabile nu mai este un lucru iesit din comun pentru ca, in loc sa se gandeasca numai la nevoile lor, oamenii au inceput sa acorde atentie si mediului inconjurator, constientizand faptul ca propriile actiuni pot avea consecinte grave asupra acestuia, si implicit asupra lor si a generatiilor ce vor urma.

Ca urmare, in ziua de azi, datorita tehnologiei avansate, ne bucuram de o serie de dispozitive si echipamente care folosesc energia regenerabila (solara, eoliana, geotermica, hidraulica etc) in scopul satisfacerii nevoilor si cerintelor noastre cu privire la incalzire, obtinerea apei calde, furnizarea de electricitate si multe altele.

Cand vine vorba de primele 2 aspecte, incalzirea si obtinerea apei calde menajere, cele mai des utilizate echipamente in acest sens sunt panourile solare. Una dintre cele mai vechi tehnologii care se foloseste de energia regenerabila, mai precis cea solara, eficienta acesteia si-a spus cuvantul de-a lungul anilor, in prezent panourile solare fiind preferate de marea majoritate, in special datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera.

Pe piata de specialitate, oferta acestor tipuri de dispozitive este una extrem de variata, toti cei interesati avand posibilitatea de a alege intre mai multe modele. Compania iTechSol va propune panourile solare plane cu absorber din seria KS, fabricate in Europa, dispozitive economice, eficiente, cu o durata de viata de peste 25 de ani.

In cadrul acestui tip de panou solar, elementul de baza consta in absorber sau placa de absorbtie a carei rol este de a capta caldura provenita de la razele solare. iTechSol dispune de panouri solare plane cu absorber confectionat din cupru, aluminiu, sau o combinatie intre aceste 2 materiale. In functie de model, placa de absorbtie este acoperita fie cu un strat din oxizi de nitrura de titan, fie cu unul de crom negru.

Elementele de tubulatura (tevile de absorbtie) sunt realizate din cupru si sudate ultrasonic, respectiv cu laserul, direct pe suprafata placii de absorbtie, tehnologie ce garanteaza o conexiune rezistenta, de lunga durata. Absorberul este izolat termic cu vata minerala. Pentru cadrul panourilor este utilizat aluminiul, material ce confera o greutate mica si rigiditate sporita. In functie de model, acesta din urma poate fi sau nu vopsit cu gri.

Panourile solare plane cu absorber oferite de iTechSol pot fi utilizate cu succes si pentru incalzirea apei din piscine. Sunt echipamente termice fiabile, eficiente, de calitate superioara, fapt dovedit prin obtinerea certificatului Solar Keymark. Cu posibilitatea integrarii in acoperis, sunt usor de instalat, productia anuala de energie termica fiind apropiata, si de cele mai multe ori chiar mai mare decat cea a panourilor solare prevazute cu tuburi vidate.

Si nu in ultimul rand, panourile solare plane cu absorber puncteaza eficient si la capitolul estetic, fiind caracterizate de un design modern, potrivit oricarui tip de acoperis. Au garantie 10 ani.

Daca vrei sa te incalzesti intr-un mod eficient si totodata economic, opteaza pentru panouri solare plane cu absorber oferite de compania iTechSol. Cu sediul in judetul Mures, aceasta ofera solutii inteligente, bazate pe utilizarea energiei regenerabile, pentru protejarea mediului, ce constau in echipamente si dispozitive de top, furnizate de producatori renumiti in domeniu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *