Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Sisteme monitorizare GPS animale, pentru a-ti sti oricand prietenul patruped in siguranta!

Pentru multi dintre noi, animalele de companie sunt parte integranta a familiei, membri cu drepturi egale, o posibila disparitie a acestora echivaland cu o tragedie. Si, din pacate, in fiecare an milioane de caini/pisici sunt pierduti/pierdute, in diverse conditii, ori furati/furate in vederea obtinerii de recompense.

Pentru a evita astfel de situatii si a va sti prietenul necuvantator in deplina siguranta, nu va bazati doar pe masurile elementare de precautie (nu il lasati nesupravegheat pe strada, in parc sau in masina), ci achizitionati un sistem monitorizare GPS animale, singurul care va poate garanta eficienta maxima.

          Commander Systems, sisteme monitorizare GPS animale

De unde puteti procura sisteme monitorizare GPS animale? De la compania Commander Systems, care va ofera servicii performante de monitorizare GPS animale, fara a vedea in spatele acestei afaceri doar bani, ci dorindu-si sa vina in permanenta in sprijinul clientilor cu solutii personalizate si consultanta de specialitate. Pentru ca dispune de servere proprii, sisteme de ultima tehnologie si personal specializat, Commander Systems poate reactiona prompt in situatii de urgenta precum disparitia animalului dumneavoastra de companie in conditii “suspecte”, neobisnuite, in urma unui accident de masina ori a unui dezastru natural. Fiind pregatiti pentru astfel de situatii, specialistii Comannder Systems va vor ajuta sa oferiti cainelui/pisicii dumneavoastra o sansa mai mare de a fi gasit/a si de a ajunge in siguranta acasa.

Functii si caracteristici sisteme monitorizare GPS animale

Commander Systems va pune la dispozitie divserse sisteme monitorizare GPS animale, care permit localizarea online a prietenului patruped, astfel incat sa stiti in permanenta unde se afla. Acestea functioneaza prin transmiterea periodica a coordonatelor pozitiei animalului catre un server web, care stocheaza informatia si pe care dumneavoastra o puteti verifica ori de cate ori doriti.

Emitatorul-receptor GPS este instalat in zgarda animalului si, astfel, se poate stabili zona in care acesta poate circula liber. In cazul in care o depaseste, GPS-ul anunta stapanul instantaneu printr-un mesaj pe mobil, pe PDA sau pe notebook, oferindu-i in permanenta informatii despre localizarea animalului. In functie de modelul ales, sistemul monitorizare gps animale poate avea diverse caracteristici:

  • doua memorii interne: o memorie poate fi setata sa memoreze traseul parcurs in cazul in care nu se foloseste transmisia in timp real prin Internet mobil (GPRS), iar o alta memorie este folosita sa stocheze locatiile geografice ale pozitiilor subiectului monitorizat in cazul in care legatura la Internet nu functioneaza sau in cazul in care serverul de monitorizare nu este functional. Aparatul va descarca continutul acestei memorii direct in serverul de monitorizare atunci cand legatura GPRS se restabileste si cand serverul va functiona din nou corect
  • senzor de miscare, ce permite o importanta economie de energie atunci cand subiectul monitorizat nu se misca
  • lumina refelectorizanta, ce poate fi vazuta de la o distanta de 100 de metri
  • camera video cu fibra optica, ce captureaza animalul in fiecare miscare
  • buton de SOS – la apasare se trimite prin SMS alarma catre un numar prestabilit
  • alarme tip GEO FENCE (alarme de iesire dintr-o zona alocata)
  • alarme de depasire a limitei de viteze, precum si de informare asupra directiei catre care animalul se indreapta
  • alarme cand bateria interna de back-up este aproape de descarcare

In functie de necesitati si de bugetul alocat serviciilor implicate, informatiile de localizare pot fi transmise in permanenta sau la anumite intervale de timp, regulate si prestabilite. Cu siguranta, un sistem monitorizare GPS animale va va oferi cea mai buna forma de incredere si securitate pentru prietenul necuvantator.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *