Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Servicii securizare sticla – alegerea perfecta pentru siguranta dvs. de la www.imperialglass.ro

In ziua de azi, sticla securizata este din ce in ce mai cautata atat in randul persoanelor fizice, cat si in randul persoanelor juridice. Pentru cei care vor sa achizitioneze produse precum vitrine de sticla securizata, pardoseli, balustrade sau trepte de sticla securizata, panouri si cabine de dus de sticla securizata, trebuie sa stie ca in Oradea, exista o firma specializata in acest sens. Compania Imperial Glass va ofera cele mai bune servicii de securizare sticla pentru un maxim de confort si siguranta. Specialistii in domeniu va asteapta cu cele mai bune oferte, produse calitative si servicii de consultanta pe site-ul www.imperialglass.ro .

Avantaje securizare sticla de catre profesionistii www.imperialglass.ro

Sticla securizata este un nou trend in materie de amenajari interioare, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Cu totii simtim nevoia sa ne protejam bunurile dar si sa ne protejam de eventualitatea producerii unor accidente si ranirile cu cioburi de sticla. Compania www.imperialglass.ro vine cu o solutie ingenioasa pentru a preveni accidentele si incidentele neplacute. Un grup de oameni calificati cu experienta in domeniu executa cu maxim de profesionalism servicii de securizare sticla, care se foloseste pentru a fabrica diferite produse de maxima importanta.

Securizarea sticlei este un proces indelungat, ce se produce prin incalzirea sticlei la o temperatura foarte ridicata, de aproape 650 de grade Celsius, urmata de o racire foarte puternica. Rezultatul este un proces de compresie puternica, ce determina obtinerea sticlei securizate. Actiunea de securizare sticla este de asemenea importanta pentru ca astfel rezulta o sticla cu o rezistenta mecanica la indoire deosebita, de pana la cinci ori mai mare decat cea a sticlei normale. De asemenea, securizarea sticlei este un proces foarte important si din prisma rezistentei foarte mari la socuri a produsului final. Sticla securizata, daca se sparge, rezulta cioburi foarte mici, insa inofensive, si astfel siguranta persoanelor care vin in contact cu aceasta este asigurata.

La ce este utilizat produsul final al serviciilor de securizare sticla? in primul rand, la fabricarea vitrinelor de magazine, usilor de interior si exterior, fatadelor si peretilor de magazine, dar si peretilor compartimentari de birouri si spatii comerciale. Dar sticla securizata este ideala si pentru persoanele fizice, fiind folosita la crearea de trepte si pardoseli de sticla securizata, acvarii si terarii, mobilier de interior si cabine de dus, precum si balustrade de sticla pentru balcoane din sticla securizata. Daca si dvs. va doriti sa beneficiati de avantajele pe care serviciile de securizare sticla vi le ofera, sunteti asteptati sa vizitati oricand magazinul online www.imperialglass.ro .

Servicii de securizare sticla cu rezultate exceptionale

            In Oradea exista o firma care pune la dispozitia clientilor sai servicii de securizare sticla, dar si laminare, slefuire, sablare, sau gaurire sticla. Rezultatul final este sticla securizata, din ce in ce mai intalnita in ziua de azi in diferite societati comerciale, dar si in locuintele oamenilor de rand. Caracteristicile de spargere a sticlei securizate determina folosirea acesteia acolo unde accentul cade pe siguranta in exploatare si securitate. Daca si dvs. va doriti servicii de securizare sticla profesionale, nu mai stati pe ganduri si apelati cu incredere la specialistii www.imperialglass.ro .

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *