Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Lichid de frana

Lichidul de frana este un fluid hidraulic care are rolul de a indrepta presiunea directa a franarii spre cilindrii din sistemul de franare al masinii. Acest lichid de frana este de tip sintetic. Sistemul de franare reprezinta un element esential si extrem de important pentru orice autovehicul, tocmai de aceea, atunci cand vreti sa cumparati lichid de frana, trebuie sa tineti cont de cerintele autovehiculului si de specificatiile tehnice ale producatorului; de altfel specialistii recomanda folosirea doar de lichid de frana care este specificat pentru masina dumneavoastra.

Lichid de frana- proprietati

Este bine sa cunoasteti care sunt principalele proprietati pe care le are un lichid de frana. Astfel un lichid de frana eficient nu trebuie sa fie coroziv si trebuie sa fie rezistent la oxidare, caldura, frig si imbatranire. De asemenea, un lichid de frana bun trebuie sa fie in totalitate compatibil cu toate materialele de etansare. Avand proprietatea de a absorbi umiditatatea din aer, se spune spre lichidul de frana ca este higroscopic.

Cand trebuie schimbat acest lichid de frana si din ce motive?

Umiditatea aerului determina corodarea a diverse componente metale ale sistemului de franare si uneori poate conduce la afectarea garniturilor de etansare. Din acest motiv exista riscul sa apara pierderi de lichid de frana. Cand nivelul acestui lichid de frana scade sub limita minima admisa, aerul poate sa patrunda in instalatie si sa determine o reducere destul de puternica a eficientei franarii, ceea ce inseamna ca in momentul in care veti frana, veti constata ca masina continua sa ruleze inca multi metri si apoi abia sa se opreasca, ceea ce este foarte periculos in trafic. De aceea, periodic, trebuie sa inlocuiti lichidul de frana cu unul nou, specific masinii dumneavoastra; acest lichid de frana se poate schimba de obicei la intervale intre 1 si 3 ani.

De unde puteti sa cumparati lichid de frana pentru orice marca de autovehicul?

In cazul in care masina dumneavoastra are nevoie de un nou lichid de frana, puteti conta pe oferta propusa de magazinul online piesedeauto.ro. Aici aveti posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri de lichid de frana de cea mai buna calitate. Lichidul de frana pe care il puteti cumpara de la acest magazin online este garantat de producatori si este disponibil in recipiente adecvate, avand diverse capacitati. Pentru a vedea exact oferta magazinului, nu ezitati sa accesati site-ul piesedeauto.ro.

Cum puteti comanda si plati pentru a beneficia de lichid de frana?

Daca v-ati decis sa comandati lichid de frana de la magazinul piesedeauto.ro, trebuie sa stiti ca puteti plasa comanda online, urmand pasii indicati si ulterior veti fi sunat de un operator al magazinului pentru a confirma comanda. Livrarea comenzii se face oriunde pe teritoriul tarii prin intermediul unei firme de curierat rapid, iar costul acesteia va fi suportat de catre client. Plata comenzii se face ramburs. Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic alegeti sa folositi un lichid de frana de inalta calitate pe care il puteti cumpara la cele mai avantajoase preturi de la magazinul online piesedeauto.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *