Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pardoseli PVC
Arhitectura - Constructii

Linosol Design, idei practice pentru pardoseli PVC de calitate ridicata la preturi corecte

Compania Linosol Design propune o serie de produse de calitate pentru amenajari interioare de durata care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si institutiilor sau companiilor din diferite ramuri de activitate. Astfel, de ani de zile acest brand s-a specializat in pardoseli PVC, adezivi PVC si sape autonivelante, oferind o gama variata de produse ale companiilor FORBO si ALTRO, importate din Suedia.

Pardoseli PVC, avantaje si beneficii

Aceste pardoseli PVC sunt extrem de rezistente si foarte usor de curatat, fiind recomandate atat salilor de sport, cat si caselor de locuit sau spatiilor comerciale. Astfel, grosimea este variata, nuantele, formele si culorile sunt nelimitate iar printre avantaje se numara faptul ca sunt antiderapante. Cu toate acestea, orice pardoseli PVC trebuie sa fie amplasate doar in spatii care au fost pregatite inainte pentru astfel de lucrari. Din acest motiv fiecare proiect in parte poate avea nevoie de sape autonivelante si de adezivi speciali, disponibili de asemenea in stocul Linosol Design. In acelasi timp, aceasta companie dispune de o echipa profesionala care si-a demonstrat calitatile in timp si care poate oferi servicii complete de montaj, pornind de la pregatirea suprafetelor si turnarea sapelor speciale, pana la montarea oricaror pardoseli PVC sau mochete. Astfel, se utilizeaza doar produse de calitate, pornind de la adezivii recomandati pana la accesoriile aferente acestor lucrari. Montajul este unul profesional, echipa fiind atestata de compania FORBO, unul dintre cei mai importanti colaboratori de renume mondial din acest domeniu extrem de vast.

Pardoseli PVC de la Linosol Design, un alt mod de a incepe totul cu dreptul

Clientii Linosol Design sunt dintre cei mai diversi, pornind de la spitale sau clinici medicale pana la laboratoare, cladiri de birouri, sali de sport, hoteluri, universitati sau scoli. Astfel, aceste pardoseli PVC sunt create sa reziste pentru o lunga perioada de timp si sa ofere tot confortul si sprijinul unui trafic intens. In acelasi mod, portejeaza foarte bine suprafetele si le poate poate transforma in spatii care se curata usor si pot fi dezinfectate in cel mai rapid mod cu putinta, fiind perfecte in special pentru medii sterile, cum ar fi laboratoarele medicale sau cele universitare. Beneficiind de sprijinul unei echipe perfecte, alaturi de o serie de mijloace tehnologice si produse de calitate, aceasta companie a reusit sa transforme pe rand modul in care oamenii percep ideea de pardoseala. Oferind o garantie sporita, alaturi de o intelegere activa a acestui domeniu, fiecare lucrare executata de Linosol Design este tratata si abordata intr-o anumita maniera.
Linosol Design, totul pentru calitate
Folosind doar produse importate din Suedia alaturi de o serie de tehnici de montaj brevetate in timp, compania Linosol Design a reusit sa puna la punct un sistem perfect pentru orice pardoseli PVC. Drept dovada stau zecile sau chiar sutele de proiecte incheiate cu clienti fericiti, bucurosi ca au avut inspiratia de a colabora cu aceasta companie care a reusit sa isi faca un adevarat renume in cadrul acestui domeniu in care putine sunt firmele care reusesc cu adevarat sa reziste si sa faca fata cerintelor.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *