Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

rent a car otopeni
Auto

Rent a car aeroport Otopeni

Inchirierea unei masini de la o agentie rent a car aeroport Otopeni poate fi un proces destul de simplu – cel putin la inceput. Vizitezi online site-ul unei firme, completezi informatiile si rezervi masina. Insa cand ajungi fata in fata cu agentul de inchirieri si incepi sa completezi actele, lucrurile pot parea putin mai complicate. Pentru a intelege exact ce presupune inchirierea unei masini si a evita stresul care poate aparea din aceasta cauza, iti oferim cateva sfaturi pentru a face procesul de inchiriere al autovehiculului de la o agentie rent a car Otopeni mai usor.

Rent a car aeroport Otopeni: Notiuni de baza

Fiecare agentie rent a car aeroport Otopeni este diferita. Primul lucru care trebuie stiut este ca aceste companii au reguli si politici distincte. Asigurati-te ca stii toate detaliile fiecarei agentii in parte inainte sa te hotarasti la care dintre ele vei apela. Cauta pe mai multe site-uri de rent a car aeroport Otopeni tipul de maisna pe care doresti sa-l inchiriezi. De asemenea, cand analizezi preturile agentiilor rent a car aeroport Otopeni, asigurati-te ca vei compara costul total – nu doar rata care e facuta publica – deoarece taxele si optiunile suplimentare pot creste semnificativ pretul de baza.

Ce trebuie sa stii despre rent a car aeroport Otopeni

Dimensiunea masinii poate avea un impact asupra pretului de inchiriere pe care il platiti. Termeni precum “compact”, “de dimensiuni medii” si “de lux” pot varia de la o agentie rent a car aeroport Otopeni la alta. De asemenea, poti obtine reduceri de preturi de la agentiile rent a car aeroport Otopeni daca perioada de inchiriere este destul de lunga.
Este de asemenea important sa te interesezi in legatura cu toate taxele percepute pentru inchirierea masinii. Taxele pe care le gasesti pe site-ul agentiilor rent a car aeroport Otopeni pot sa difere de cele pe care le vei descoperi la fata locului. Trebuie sa citesti cu atentie contractul si sa te interesezi de cheltuielile suplimentare ce pot aparea. Intainte de a lua decizia de a inchiria o masina, asigurati-te ca reprezentantul agentiei rent a car aeroport Otopeni te-a lamurit asupra tuturor problemelor.

Rent a car aeroport Otopeni: Cazier auto

Multe agentii rent a car aeroport Otopeni vor verifica cazierul tau atunci cand vei solicita inchirierea unei masini. S-ar putea ca ei sa respinga cererea ta daca actul nu indeplineste standardele companiei. Chiar daca ti-ai facut o rezervare care a fost confrimata, unele agetnii rent a car aeroport Otopeni te-ar putea descalifica de la inchirierea unei masini pentru abateri recente, cum ar fi: conducerea nesabuita, incalcarea legii centurilor de siguranta, accidente, parasirea locului accidentului, condamnari pentru conducerea in stare de ebrietate, conducerea fara permis sau cu permis invalid. Este bine sa intrebi de la inceput agentiile rent a car aeroport Otopeni daca verifica cazierul auto al clientilor.

De asemenea, inainte de a prelua masina, este important sa o verifici de posibile daune sau zgarieturi in prezenta reprezentantului agentiei rent a car aeroport Otopeni, pentru a nu ajunge sa platesti daunele pe care masina deja le avea.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *