Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii Tehnologie Vanzari

O solutie completa de descarcare tahografe

Fie ca doriti sa aveti un mai bun control asupra flotei dumneavoastra, sau doriti sa corectati comportamentul neadecvat al unui angajat, tahografele sunt cea mai buna alegere. Aceste sisteme sunt practic similare cu sistemele de inregistrare ale evenimentelor de tip cutii negre. Acestea inregistreaza in timp real si in mod continuu diferite informatii utile, cum ar fi localizarea, sensul si viteza de deplasare, precum si evenimente importante. De asemenea, tot prin intermediul unui tahograf puteti inregistra aceste date sub mai multe conturi de utilizatori, astfel acelasi camion sau TIR poate fi condus de mai multi oameni fara nici o problema. Odata inregistrate aceste date, ele trebuiesc si descarcate, iar pentru aceasta operatiune aveti nevoie de echipamente de descarcare tahografe, echipamente pe care le gasiti la SVT Electronics pe siteul special dedicat acestor solutii, www.tachosafe.info

Sistem de descarcare tahografe de la distanta

Despre sistemele de descarcare tahografe am mai vorbit si intr-un articol recent, insa daca atunci am facut mai degraba o clasificare a acestora, in cadrul acestui articol vom vedea care este cea mai fiabila solutie si cum se poate ca o investitie initiala unpic mai mare sa va aduca un real profit intr-un timp foarte scurt.

Totul pleaca de la fiabilitate, aceasta este definitia ce sta la baza seriei de produse de descarcare tahografe de la distanta. Intreaga structura este conceputa pentru a oferi cea mai eficienta solutie de descarcare si interpretare a datelor inregistrate de tahograf. In ideea de a diminua costurile legate de abonamentul de date folosit pentru a descarca de la distanta a datelor tahografice, puteti folosi modulul de localizare GPS/GPRS existent deja. Toata structura Pentru a putea realiza acest lucru nu aveti nevoie decat de un modul Tachosafe Remote Module care se conecteaza la tahograf prin intermediul mufei de tip CAN pe 4 pini (in general). Aceasta inferfata permite transferul de date dintre tahograf si modulul de download la o rata de maxim cativa kb pe secunda, insa aceasta viteza de descarcare este mai mult decat necesar, deoarece in general aceste informatii ocupa doar cativa zeci de Kb pentru un traseu complet de cateva zile.

O solutie de descarcare tahografe fiabila si rentabila

Mai departe, dupa ce datele au fost preluate de catre modulul de descarcare tahografe, acestea sunt procesate si trimise catre modulul GPS/GPRS pentru a putea fi transmise. Conexiunea este realizata prin intermediul unui cablu RS 485, o conexiune standard pentru echipamentele digitale tehnice ce ofera atat o stabilitate foarte buna a conexiunii dar si viteza necesara pentru a transfera datele de la echipamentul de descarcare tahografe.

Aceste date sunt trimise de catre intregul echipament de descarcare tahografe spre un server aflat la sediul companiei. Astfel, veti elimina din start orice cheltuiala ce tine de personal sau de combustibilul consumat pentru a reveni periodic la sediu doar pentru o descarcare tahografe. Asadar, va asteptam pe siteul nostru, www.tachosafe.info pentru a afla mai multe despre echipamentele noastre de descarcare tahografe, iar prin intermediul siteului principal, www.svt.ro veti putea accesa o lume a solutiilor inteligente de automatizari, control acces si nu numai. Va asteptam!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *