Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Malaxor vertical carne de cea mai buna calitate numai de la Stelas Consulting

Cei ce activeaza in industria carnii au nevoie in permanenta de aparatura de cea mai buna calitate, noua, de calitate, care sa fie extrem de utila pentru activitatea business-ului pe care il desfasoara. Malaxorul vertical pentru carne este una din aceste masinarii fara de care activitatile de munca desfasurate in industria carnii nu se pot desfasura. Stelas Consulting este o companie de renume, cu un portofoliu bogat de clienti, care ofera cea mai buna aparatura la cel mai bun pret. Utilajele pentru carne comercializate de catre compania Stelas Consulting sunt de cea mai buna calitate, malaxorul vertical pentru carne se numara printre acestea. Toate produsele comercializate de catre Stelas Consulting au o garantie de cinci ani, in functie de modelul ales. Site-ul web al companiei Stelas Consulting va asteapta pentru a viziona si a comanda produsele puse la vanzare. Fiecare produs are si lista specificatiilor, si pretul, iar magazinul online va ofera si mai multe detalii despre produsele pe care le cautati.

Avantaje malaxor vertical carne Stelas Consulting

Malaxorul vertical carne nu trebuie sa lipseasca din recuzita niciunui business serios si important care implica procesarea carnii. Acest malaxor vertical carne oferit de Stelas Consulting este ideal deoarece este confectionat numai din otel inoxidabil, astfel incat sunteti siguri de rezistenta indelungata a acestuia. De asemenea, malaxorul vertical pentru carne are un sistem de racire al carnii, lucru care grabeste procesul de malaxare. Malaxorul vertical carne are un volum foarte mare de lucru, asadar volumul cuvei fiind de pana la 400 de litri, si este actionat electronic. Aceste utilaje, si anume malaxoarele verticale carne, au o capacitate de la 35 de kilograme pana la 225 de kilograme, iar produsele sunt foarte usor de manevrat, malaxoarele avand in dotare roti extrem de utile ce permit lejeritatea miscarii. Chiar si pentru incepatorii din acest domeniu, al industriei alimentare a carnii, Stelas Consulting va ofera aparate de prelucrare a carnii, printre care si malaxor vertical carne. Modul de functionare al malaxorului vertical carne de la Stelas Consulting este extrem de simplu : malaxorul are o cuva in care se mesteca toate ingredientele, si totul este pus in functiune de un motor cu diferite capacitati de lucru. Cuva are o capacitate foarte mare, pana la 90 de kilograme, iar produsele sunt construite din materiale excelente, de cea mai buna calitate, si aduse din Franta, Italia, Spania.

Stelas Consulting – aliatul dvs. de nadejde

Stelas Consulting ofera tuturor persoanelor interesate, produse de cea mai buna calitate, din domeniul prelucrarii carnii. Utilajele extrem de performante din acest domeniu, aduse numai din tari cu o reputatie extrem de buna, sunt comercializate la preturi foarte avantajoase, lucru care a determinat un mare succes pentru compania Stelas Consulting. Aici veti gasi malaxor vertical carne, utilaje si aparate pentru industria carnii si a mezelurilor, dar si utilaje pentru hamburgeri si produse similare si alte consumabile. Stelas Consulting este cea mai buna alegere pentru firma dumneavoastra.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *