Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Casa si gradina

Parchet laminat de 12 mm la un pret mic

Parchetul laminat a gastigat mult teren in ultima vreme in fata celorlalte tipuri de parchet. Este mai usor de montat, mai ieftin si arata si mai bine, iar aceste avantaje l-au plasat printer favoriti in ochii cumparatorilor.
Parchetul laminat cuprinde la randul sau mai multe modele, diferite prin dimensiuni, esente, nuante si texture. Referitor la dimensiuni, parchetul laminat de 12 mm este printre cele mai cumparate modele.

Tipuri de parchet laminat de 12 mm:

Parchetul laminat este present pe piata actuala intr-o gama variata de esente, modele , culori si texturi. De exemplu atunci cand mergeti sa achizitionati un parchet laminat trebuie sa aveti clar in minte cerintele dumneavoastra referitoare la parte estetica.

Partea tehnica o sa va fie indicata de un specialist, grosimea potrivita, tipul de imbinare si altele, insa partea vizuala va revina in totalitate. Astfel puteti alege un parchet laminat de 12 mm cu esente de nuc, de cires sau poate de stejar. Stejarul rustic sau imperial pot oferi o nota eleganta camerei dumenavoastra de zi sau daca nu va puteti decide, va puteti juca cu imaginatia si puteti creea modele in care sa imbinati mai multe feluri de parchet.

Pe langa clasicele esente de lemn, exsista parchet de bambus, wenghe sau cu aspect metalic, insa pretul constituie un dezavantaj pentru acestea, totusi investitia merita daca va permiteti.

Avantajele parchetului laminat de 12 mm:

Un prim avantaj este reprezentat de usurinta de montare dar si de intretinere. Nu necesita conditii extaordinare de mediu, evitati doar umiditatea exagerata pentru ca altfel se poate umfla si va crapa, necesitand apoi inlocuirea totala. Se spala usor cu orice detergent din comert insa nu exagereati cu substantele chimice, in cantitati prea mari pot dauna parchetului.

In alta oridine de idei, este compatibil cu incalzirea prin pardoseala, are o durata de viata lunga daca il ingrijiti asa cum trebuie, este rezistent la foc, dar nu indestructibil! Si este o alternativa foarte buna pentru parchetul din lemn masiv, daca va foloseste pentru o incapere cu trafic mediu si daca nu doriti sa faceti o investitie inutila.

Pretul parchetului laminat de 12 mm:

In functie de partea estetica, de grosime, de firma producatore sau distribuitoare, preturile parchetului laminat difera de la un comerciant la altul. Este putin probabil sa gasiti preturi identice in doua locuri diferite, insa diferentele nu ar trebui sa fie semnificative.

Pretul se calculeaza la metru patrat, iar unele site-uri va pot face si o oferta personalizata. Intruduceti suprafata si codul tipului de parchet pe care vi-l doriti si ei va afiseaza pretul.

Pentru o achizitie calitativa la un pret foarte bun, aveti nevoie de rabdare. Site-urile de profil se intrec in tot felul de promotii si oferte, special gandite pentru nevoile dumneavoastra.

Asadar daca v-ati decis ce model va doriti si stiti exact de ce aveti nevoie tot ce va ramane de facut este sa mergeti pana la cel mai apropiat magazin de materiale de constructii sau mai simplu sa intrati pe www.decolandia.ro si sa comandati exact ceea ce va doriti. O sa gasiti acolo mai multe informatii plus oferta concreta disponibila. Incercati!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *