Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Divertisment

Masaj de relaxare

Societatatea actuala este una in care stresul isi face loc tot mai mult, iar problemele de sanatate diverse sunt tot mai intalnite. Din pacate sedentarismul, orele petrecute in fata calculatorului, munca fizica extenuanta sau probelemele de la serviciu sau din familie, constituie cauze care determina aparitia a foarte multe boli, unele care duc la deces, daca nu sunt descoperite la timp. Toti cei care doresc sa se relaxeze la anumite intervale de timp pot opta pentru o sedinta de masaj de relaxare. Din fericire, foarte multe persoane constata efectele benefice pe care le are asupra corpului si psihicului, un masaj de relaxare.

Locuiti in Cluj Napoca si doriti sa va relaxati in cadrul unui salon modern cu o sedinta de masaj de relaxare?

Cei interesati sa aiba parte de un masaj de relaxare revigorant si energizant pot sa mearga la Biosenses Health Care Center. Aici vor gasi un personal calificat, amabil si foarte bine pregatit si un loc placut, o atmosfera calma si intima, propice relaxarii si destinderii. Acest centru isi propune sa devina un loc in care pacientii sa isi doreasca sa revina cu drag si placere. Prin profesionalism, eficienta, performanta si seriozitate, echipa acestui centru a reusit sa atraga de la an la an tot mai multe persoane. Biosenses Health Care Center reprezinta solutia cea mai buna pentru toti cei care cauta un centru in cadrul caruia sa beneficieze de masaj de relaxare.

Care sunt serviciile de care puteti sa beneficiati in cadrul acestui centru, exceptand masaj de relaxare?

Acest centru isi intampina clientii cu o variata gama de servicii: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj cu miere, masaj medical japonez, kinetoterapie, gimnastica gravide, electrostimulare, impachetare la termocuvertura, reflexoterapie, masaj cu roci vulcanice si stretching terapeutic.

Doriti sa stiti care sunt principalele beneficii conferite de un masaj de relaxare?

– relaxarea tesuturilor si a muschilor

– imbunatatirea circulatiei sanguine si a fluxului limfatic

– scaderea gradului de anxietate

– eliberarea toxinelor din organism

– diminuarea durerilor de cap, spate, musculare

– combaterea celulitei

– intarirea sistemului imunitar

– normalizeaza activitatea cerebrala

– calmarea durerilor fizice etc.

Chiar daca va este greu sa credeti, efectele benefice pe care le are un masaj de relaxare pot fi simtite imediat dupa prima sedinta. Ulterior veti remarca ca veti avea un somn mai odihnitor, tonusul fizic si psihic va vor fi mai bune, iar pielea va capata un aspect mai sanatos. Un masaj de relaxare constituie o metoda la indemana si foarte eficienta prin care putem diminua stresul cotidian. Pot benefica de masaj de relaxare aproape toate categoriile de persoane cu exceptia celor care sufera de unele boli grave.

Programati-va la Biosenses Health Care Center pentru un masaj de relaxare si scapati de stres

Daca doriti sa beneficiati de un masaj de relaxare in cadrul acestui centru, puteti sa va programati prin telefon sau direct la sediul sau de pe strada Bucuresti, nr 85. Nu ezitati sa apelati la serviciile acestui centru pentru a scapa de stres si pentru a va imbunatati conditia fizica.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *