Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Animale

Masini curatat chimic pentru spalatorii si curatatorii de top

Ai in plan deschiderea unei spalatorii si pentru asta vei avea nevoie de o companie care comercializeaza masini curatat chimic eficiente, durabile si rezistente? Noi stim exact la cine poti sa apelezi si iti spunem si tie. Este vorba despre compania Horeind! Alege sa achizitionezi masini curatat chimic de la Horeind si nu vei regreta nici o secunda acest parteneriat, ba din contra te vei simti foarte norocos ca ai avut possibilitatea de a investi in achizitionarea unor utilaje atat de eficiente si calitative.

Masini curatat chimic – utilaje eficiente pentru spalatoria ta

In ziua de astazi, oamenii au deveni atat de preocupati de dezvoltarea profesionala incat prefera sa petreaca timpul liber alaturi de cei dragi sau implicandu-se in activitati relaxante. Este de inteles ca dupa o saptamana de lucru nu prea mai gasesti energia si determinarea necesara sa faci curat in toata casa, sa speli rufele sau sa te implici in alte activitati gospodaresti. Asa se face ca, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la serviciile oferite de spalatoriilor textile. Este mult mai simplu sa iti impachetezi rufele murdare si sa le primesti de la spalatorie gata curatate decat sa te ocupi singur de intregul proces de a elimina petele si alte urme de murdarie.

Daca te-ai decis sa investesti intr-o sapalatorie sau curatorie profesionala ai facut o alegere foarte buna! Achizitionand echipamentele speciale cu siguranta vei putea sa oferi cele mai bune servicii si vei avea parte de clienti multumiti ce vor alege sa apeleze la tine ori de cate ori vor avea nevoie.

Orice saplatori si curatatorie profesionala este dotata cu masini de spalat calsice, masini curatat chimic, hidroextractoare, calandre si masini tip wet-clean. Pe langa acestea, iti poti dota spalatoria cu alte echipamente la fel de utile precum: masa de prete, masa de calcat, diverse forme pentru finisaj, masina sigilat, dulap uscare, banda depozitare etc. Daca ai achiztioant o mare parte dintre echipamentele mentionate mai sus si mai ai nevoie de masini curatat chimic iti recomandam sa intri in legatura cu specialistii de la compania Horeind. De aici vei putea achizitiona masini de curatat chimice durabile, eficiente si cu un pret de achizitie avantajos.

Despre masini curatat chimic

Despre masini curatat chimic putem spune, in primul rand, ca sunt niste utilaje ce permit curatarea hainelor inr-un mod uscat. Aceste masini curatat chimic (dry-clean) sunt folosite pentru a spala anumite materiale de haine si folosesc solventi (glicol ester, percloretilena etc.) in loc de detergenti clasici.

De la compania Horeind poti achizitiona masini curatat chimic de mare putere si care sunt dotate cu o pompa de incalzire ce accelereaza viteza de uscare. Masinile de spalat chimice sunt controlate automat prin intermediul unui controler de 30 de programe de curatare. Acest tip de masina de curatat dispune de un sistem de racire, de dozare automata a lichidului de spalare si de curatare automata.

Achizitioneaza masini curatat chimic de la compania Horeind si pune bazele celei mai tari sapalatorii-curatatorii din oras! Cu siguranta vei fi multumit de performanta acestor utilaje de calitate superioara.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *