Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii

Modelare termica si arhitectonica – serviciu oferit de Thermovent

Pentru a va asigura confortul termic de care aveti nevoie, solicitati ajutor de la echipa firmei Thermovent. Aceasta va va pune la dispozitie serviciul de modelare termica si arhitectonica. Este perfect atat pentru locuinte, cat si pentru cladiri publice, sedii de firma s.a.m.d.

Ce trebuie sa stiti despre modelare termica si arhitectonica – informatii utile

Indiferent ca este vorba de o locuinta sau de un sediu de birouri, oricine isi doreste confort sporit. Acesta este asigurat nu doar de mobilierul practic, de numarul ferestrelor ori de elementele decorative, ci si de modul in care e gandita cladirea. Inainte de a incepe construirea ei propriu-zis, este necesar sa cereti consultanta de specialitate de la firma Thermovent. Imediati ce luati legatura cu reprezentantii acesteia si spuneti ce anume doriti, vi se va pune la dispozitie serviciul de modelare termica si arhitectonica. Puteti alege cel mai scump sistem termic, daca echipamentele nu sunt montate conform unei scheme bine gandite, investitia dumneavoastra este in zadar.

Apelati cu incredere la firma Thermovent! Echipa de angajati se va ocupa de urmatoarele lucruri: modelare termica si arhitectonica, integrare standard IFC-BIM si analiza energetica si de confort.

De ce sa optati pentru o colaborare cu firma mentionata? Intrucat profesionistii de aici realizeaza proiectele respectand atat partea functionala, cat si cea estetica. In al doilea rand, in cadrul companiei lucreaza persoane cu calificare si experienta in domeniu, care pot raspunde cu succes multor provocari venite din partea clientilor.

Alegeti modelare termica si arhitectonica! 3 motive

Va intrebati, probabil, de ce sa solicitati serviciul de modelare termica si arhitectonica. Iata cateva motive:

– va veti asigura intr-adevar confortul de care aveti nevoie;

– locuinta va fi ridicata atat pentru a avea un aspect cat mai placut, cat si pentru a fi practica, functionala;

– specialistii de la Thermovent au studii si experienta in domeniu, astfel ca va pot oferi asistenta de specialitate si solutia optima, customizata, cand vine vorba de modelare termica si arhitecturala si nu numai.

Thermovent – profesionistii asigura modelare termica si arhitectonica

Echipa de angajati a firmei Thermovent ofera de aproximativ 13 ani cele mai bune solutii cand este vorba de: instalatii de incalzire si climatizare, instalatii electrice, instalatii de ventilatie, instalatii sanitare si de protectie impotriva incendiilor, precum asistenta tehnica si urmarire de santier. Toate activitatile au nu doar rolul de a satisface cererile clientilor, ci si de a proteja mediul inconjurator. Tocmai de aceea se utilizeaza echipamente moderne si se fac investitii in mod constant in logistica.

Alegeti serviciul de modelare termica si arhitectonica din oferta Thermovent si va veti bucura de un proiect realizat ca la carte, care va va oferi satisfactie maxima.

Inainte de a incepe construirea locuintei de vis sau a unui sediu de birouri, discutati cu firma Thermovent despre o modelare termica si arhitectonica! Aceasta este necesara intrucat face referire nu doar la partea functionala a unei cladiri, ci si la cea estetica si la cea de confort.

 

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Alexandru Sihleanu, nr. 14, Sector 3

Telefon: 021.322.23.11, 0728.031.414

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *