Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

metrici
Servicii

Metrici

In ultima perioada, numarul autovehiculelor este intr-o continua crestere. Se intampla de foarte multe ori ca proprietarii sa nu gaseasca un loc de parcare cat mai aproape de locuinta, si astfel sunt nevoiti sa caute spatii de stationare pentru masini la cateva strazi distanta. In acelasi timp, sunt predispusi la tentative de avariere usoara sau severa a propriilor autovehicule, mai ales daca locul unde este masina parcata este slab iluminat. Odata cu cresterea numarului de masini si dezvoltarea urbanistica au aparut parcarile private. Fie ca este vorba de parcarea unui centru comercial, sediu de firma, sau ansamblu rezidential, acestea sunt mult mai sigure deoarece in fiecare situatie in parte exista cel putin o persoana care se ocupa de securitatea zonei respective. Totusi, pentru situatiile in care avem o zona de parcare extinsa, sunt necesare anumite solutii de implementat, pentru marirea gradului de siguranta, pentru controlul masinilor care intra sau ies din parcare, respectiv pentru asigurarea sistemului de plata in anumite cazuri particulare. O astfel de solutie este Metrici, pe care o puteti gasi spre achizitionare la compania Badas Business.

Care este obiectul de activitate al firmei Badas Business, si de ce acestia pot fi un eventual partener pentru achizitia solutiei Metrici?

Compania Badas Business are sediul principal in Bucuresti, sector 4. Principalele domenii de activitate sunt: comercializarea sistemelor de calcul, a sistemelor de telecomunicatii, sisteme de securitate (CCTV- televiziune cu circuit inchis, Control Acces, Antiefractie, printre care mai nou, putem include si solutia Metrici), echipamente si consumabile pentru managementul documentelor, respectiv multiplicarea acestora. In acelasi timp asiguram procesul de instalare pentru toate echipamentele comercializate, respectiv mentenanta acestora. Garantam tuturor clientilor nostri, produse de inalta calitate, suport tehnic complet, solutii personalizate si usor de pus in aplicare si nu in ultimul rand, oferim respect pentru calitatea produselor si o experienta indelungata in utilizarea acestora. Principalul criteriu care ne recomanda drept potential partener pentru dumneavoastra, daca veti dori sa achizitionati solutia Metrici este increderea oferita atat de firmele private cat si de anumite institutii de stat cu care am colaborat.

Ce presupune utilizarea solutiei Metrici si ce avantaje aveti?
Pentru inceput, este important de precizat faptul ca aceasta solutie a fost implementata de firma cu acelasi nume, Metrici, infiintata in anul 2010. Acesta solutie se foloseste in special pentru recunoasterea numerelor de inmatriculare, utilizand soft-ul METRICI LPR, indiferent de conditiile meteo, gradul de iluminare. Solutia metrici este formata din: soft-ul metrici LPR, camere video IP, reflectoare IR (infrarosu) si nu in ultimul rand, de un server care sa stocheze datele si un punct central de lucru. Unde se poate folosi aceasta solutie Metrici: – in marile parcari cu plata ale centrelor comerciale (pentru sistemul de plata cu ora, pentru contorizarea gradului de ocupare (partiala/ totala), in parcari rezidentiale sau private (se poate introduce o lista cu numere de inmatriculare a masinilor care pot intra in respectivele spatii; pentru celelalte masini, barierele de la intrarea parcarilor vor bloca accesul acestora), etc. Pentru o lista detaliata si completa asupra locurilor unde poate fi utilizata solutia Metrici, puteti accesa pagina firmei Badas Business-badas.ro.

Solutia Metrici – Siguranta si Control in administrarea parcarilor
Pentru mai multe informatii privind serviciile oferite de firma Badas Business, certificarile detinute si multe altele, puteti accesa pagina badas.ro. Daca doriti sa achizitionati solutia metrici, ne puteti contacta telefonic (fix, mobil), prin fax, mail, completand formularul de contact, sau daca aveti posibilitatea, va asteptam la sediul nostru din sectorul 4, Bucuresti. Alegeti soft-ul metrici pentru un control desarvarsit asupra parcarilor dumneavoastra.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *