Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Casa si gradina

Panouri termice cu infrarosu – cel mai la moda sistem de incalzire la momentul actual

Pana acum eram obisnuiti sa ne incalzim utilizand sistemele clasice de incalzire, masive, centralele termice sau radiatoarele care ocupa foarte mult spatiu si sunt extrem de costisitoare, atat cand vine vorba de investitia initiala, cat si de intretinere si de costurile combustibilului folosit. Iata ca acum avem posibilitatea de a monta in casa noastra panouri termice cu infrarosu, un sistem nou si revolutionar care incalzeste orice incapere, ocupand putin spatiu, si caldura mentinandu-se pe toata durata utilizarii. Daca si dvs. sunteti decis sa faceti o schimbare in casa si in viata dvs., va sfatuim sa apelati la compania Panouri Radiante cu Infrarosu, care va ofera posibilitatea sa investiti in panouri radiante cu infrarosu, ce functioneaza pe curent electric, folosind radiatiile cu infrarosu, invizibile pentru ochiul uman si deloc daunatoare. Acestea pastreaza bine caldura in incaperi si in peretii acestora, pentru o senzatie de cald foarte placuta si o atmosfera minunata, chiar si pe timp de iarna.

Investiti inteligent in panouri termice cu infrarosu

           Panourile termice cu infrarosu pot fi montate cu usurinta de catre o echipa de specialisti in locuinte, si mai ales pe tavan, sau in locuri greu accesibile, in pereti, unde posibilitatea atingerii lor este foarte mica, iar riscul unor arsuri este scazut. Panourile termice cu infrarosu functioneaza utilizand energie electrica, si asigura o temperatura de confort pentru locuitori, de 20-22 grade Celsius, la o umiditate de 70-75 la suta.

Panouri Radiante cu Infrarosu va ofera posibilitatea incalzirii locuintei folosind o metoda mult mai buna decat centralele termice pe lemne sau pe gaz. Nu va mai trebui sa investiti nici in calorifere, iar spatiul va arata mult mai aerisit fara acestea. Preturile unor asemenea panouri termice cu infrarosu pleaca de la cateva sute de lei, si acestea au posibilitatea de a incalzi in doar cateva minute, cativa metri patrati. Avand forma unor tablouri, panourile termice cu infrarosu sunt foarte elegante, au o greutate redusa, arata foarte bine, au o putere mare, nu ridica praful, nu usuca aerul, nu provoaca astm sau alte afectiuni.

Incalzirea cu panouri termice cu infrarosu este sigura si sanatoasa

            Panourile termice cu infrarosu nu provoaca incendii, nu provoaca afectiuni grave, sunt sigure de folosit, nu lucreaza cu lichide periculoase, cu substante gazoase ce pot pune viata in pericol, nu degaja noxe, fum, CO2, incalzesc mobila, pardoseala, peretii, fara a afecta calitatea aerului. Incalzirea cu panouri termice cu infrarosu este deopotriva eleganta dar si economica, comparand cheltuiala pe care trebuie sa o facem la factura de lumina, si pretul gazelor, lemnelor, sau altor combustibili! Panouri Radiante cu Infrarosu va asteapta cu oferte bune la dispozitivele de incalzire si o echipa cu experienta in instalarea acestora!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *