Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Comunicatii

Monitorizarea si managementul traficului auto este mult mai simpla cu metrici de la Badas Business

Cu siguranta ca multi dintre dvs. nici nu ati auzit de Metrici pana acum si nu cunoasteti toate beneficiile acestui sistem. Fiind extrem de simplu de folosit si foarte accesibil din punct de vedere al pretului, Badas Business va ofera solutia ideala in ceea ce priveste monitorizarea video si recunoasterea numerelor de inmatriculare auto. Badas Business ajuta la supravegherea eficienta a masinilor, indiferent ca este vorba de drumurile publice sau parcari.

Cum functioneaza si care sunt avantajele sistemului Metrici de la Badas Business?

            Va intrebati de ce ar fi bine sa achizitionati sistemul Metrici? Nascut din pasiunea pentru IT si tehnologie, Badas Business a lansat pe piata un adevarat produs revolutionar, eficient si simplu de implementat! Functionarea Metrici depinde de prezenta camerelor de supraveghere video, fiind un software integrat in sistemele de acest fel, si totodata foarte compatibil cu o gama variata de camere video.

O data ce ati achizitionat si instalat Metrici de la Badas Business, acesta actioneaza imediat, recunoscand si inregistrand numerele de inmatriculare ale masinilor ce trec prin fata camerelor video. Aceste inregistrari transmit informatii pretioase legate de autovehiculele problematice, precum numarul de inmatriculare, tara de inmatriculare si ora si locul exact unde au fost observate. In plus, la aceste detalii se adauga si o fotografie a fiecarui autovehicul in parte.

Metrici de la Badas Business poate fi folosit in monitorizarea traficului rutier, dar si in supravegherea unor parcuri auto, in prevenirea furtului de masini, in solutionarea rapida a unor cazuri grave, in detectarea autoturismelor suspecte, etc. Unde puteti utiliza sistemul Metrici? In parcarile cu plata, in spitale, diferite institutii, centre comerciale, cladiri private si publice, hoteluri, etc. Ce avantaje va ofera folosirea sistemului Metrici de la Badas Business? In primul rand amintim utilitatea acestuia si intrebuintarile variate, la care adaugam si usurinta in utilizare. Mai mult decat atat, Metrici se poate instala in mai putin de 20 de minute, iar noaptea sau in conditii meteo nefavorabile, sistemul functioneaza perfect! Recunoasterea si inregistrarea numerelor de inmatriculare a autoturismelor nu a fost nicicand mai simpla! Viteza de recunoastere este sub o secunda, iar costul initial al sistemului cu siguranta se va amortiza in timp. Vreti rezultate exceptionale si o intrebuintare indelungata a unui sistem potrivit traficului? Alegeti Badas Business!

Badas Business va ofera solutia perfecta in domeniul sigurantei si securitatii rutiere – sistemul Metrici

Badas Business este o companie recunoscuta pe plan national, cu un portofoliu bogat de clienti, specializata in comercializarea si implementarea sistemelor de securitate. Daca va doriti sa beneficiati de sistemul Metrici si de serviciile aferente ale acestuia, trebuie doar sa apelati la compania Badas Business. O echipa specializata va va prelua imediat comanda si o va trata cu respectul cuvenit, si cu maxim de seriozitate si profesionalism. Bucurati-va de toate avantajele produsului Metrici, luand legatura cu reprezentantii Badas Business pentru o instruire completa in instalarea si utilizarea acestuia!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *