Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

transport valori
Servicii

Aveti nevoie de un transport valori in siguranta?

Cum poti transporta o suma cu 6 zerouri fara a o tine intr-un cont, sau cum poti transporta in conditii depline de siguranta stocul unui intreg magazin de bijuterii? Sunt intrebari interesante, insa pentru noi, acestea nu sunt intrebari, ci pur si simplu descriu ceea ce noi facem pentru toti clientii nostri care ne solicita serviciile de transport valori pe raza Capitalei cat si in zonele adiacente. Misiunea noastra in aceste situatii este una cat se poate de simpla (aparent) preluarea unor bunuri din punctul A si ducerea lor in punctul B. Pare simplu, insa au fost situatii in care diferite persoane si-au incercat norocul incercandu-ne totodata si dotarile dar si personalul. Evident, incercarile acestor persoane nu au avut nici un succes, dar acest final fericit s-a datorat unor aspecte pe care foartte putine persoane le cunosc.

Nu glumim cand spunem ca garantam siguranta oricarui transport valori

Ca fapt divers, sunt tipuri de transport valori la care nimeni inafara de 2 persoane, nu conoaste ce incarcatura este vorba. Aceasta masura este foarte necesara mai ales in cazul unor bunuri extrem de valoroase si are ca scop protejarea informatiilor cu caracter special a caror dezvaluire pot pune in pericol nu numai transportul.
Pentru cei care cred ca pot lua prin surprindere o echipa de transport valori, sunt foarte putine lucruri care ne pot surprinde intr-o astfel de situatie, insa chiar si in conditii de razboi, autoturismele noastre pot continua transportul fara nici o problema. Acestea sunt blindate (placi aliaj special, geamuri antiglont, roti speciale cu umflare de urgenta + alte echipamente si sisteme de securitate ) si pot face fata fara probleme chiar si unui atac terorist.
De asemenea, pentru ca nimic nu poate fi facut fara o colaborare stransa, de fiecare data cand avem un transport valori tinem o stransa legatura cu autoritatile localesau zona vizata de traseele misiunii. Acest lucru este in primul rand o masura standard prin care ne asiguram de suportul organelor legii in cazul in care situatia o cere. De asemenea, personalul care insoteste un transport valori comunica in mod continuu cu dispeceratul care poate urmari cursul misiunii prin intermediul loalizarii GPS, GPRS (eroarea maxima fiind de doar cativa centimetri). Astfel in conditiile unei incercari de atac, echipa de insotire poate solicita intariri.

O echipa puternica, profesionista, discreta si pregatita oricand de a actiona

Fiecare dintre cei care insotesc un transport valori sunt pregatiti psihic si fizic pentru a identifica si neutraliza orice pericol pentru misiune. Bine inteles, toate actiunile sunt comform legislatiei in vigoare si fara a folosi violenta nejustificata. Dotarile de care echipele de insotire dispun sunt de ultima generatie si permit utilizatorului sa neutralizeze orice pericol, de la identificare, pana la actiune armata si nearmata.
Pentru toti cei care doresc cel mai inalt grad de siguranta pentru bunurile lor de valoare, Night Guard Security Concept va poate garanta siguranta, profesionalismul, discretia si mai ales dedicatia echipelor noastre. Pentru a afla mai multe va asteptam pe siteul nostru www.nightguardsecurity.ro pentru a afla detalii complete despre serviciile noastre.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *