Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Niba Logistic Ofera Balize Antiorbire Pentru Siguranta Rutiera

Balizele antiorbire au un rol foarte important in siguranta traficului. Dar pentru ca acestea sa fie eficiente trebuie sa fie de cea mai buna calitate si fabricate in conformitate cu reglementarile rutiere in vigoare.

Firma Niba Logistic, inffintata in 2007, are ca obiectiv proiectarea, producerea si comercializarea produselor de trafic si siguranta rutiera, dand o mare importanta inovatiilor, problemelor de mediu si a sigurantei în trafic. Produsele Niba sunt produse si selectionate în baza raportului calitate/pret.

Ce sunt balizele antiorbire?

Balize antiorbire sau panourile antiorbire sunt de un real folos in momentul in care o masina ruleaza din sens opus, pet imp de noapte. Farurile acesteia te pot orbi riscand sa faci un accident. Ei bine, balizele antiorbire sunt cele care previn fenomenul de orbire, ceea ce presupune mult mai multa siguranta in trafic pentru toti participantii.

Balizele antiorbire comercializate de firma Niba Logistic pot fi folosite si in scopul marcarii zonelor unde se executa lucrari pe carosabil pentru atentionarea participantilor la trafic.

Baliza Antiorbire se realizata din material plastic foarte rezistent de culoare verde cu dubla fata si pot avea montate materiale reflectorizante. Materialul este tratat impotriva razelor ultraviolete. Sistemul de prindere pentru parapetii din beton sau pentru parapetii metalici este fabricat prin injectie dintr-un material foarte rezistent care nu se oxideaza.

Datorita materialelor de cea mai buna calitate din care este confectionata, balizele antiorbire sunt un element cu o buna rezistenta timp indelungat la conditii meteo extreme, inclusiv la actiunea razelor solare ultraviolete, pastrandu-si nealterate aspectul, culoarea si proprietatile fizice. Datorita flexibilitatii lor, nu produc avarii autovehiculelor in caz de impact si nu se deformeaza.
Avantajele balizelor antiorbire fabricate de Niba Logistic

  • Calitate deosebita, Niba Logistic punand mare accent pe acest aspect;
  • Sunt deosebit de rezistente, chiar si la socuri mecanice, dar si la conditii meteo nefavorabile;
  • Se pot utiliza pentru traficul rutier, insa si constructiile pot beneficia de pe urma lor;
  • Sunt in permanenta disponibile pe stoc;
  • Ofera siguranta in trafic chiar si pe timp de noapte;
  • Au preturi de achizitie avantajoase;

Printre alte produse esentiale pentru siguranta soferilor in trafic o au si celelalte produse ale companiei: gardurile de protectie, extrem de utile in scopul devierii traficului sau a mentinerii lui in conditii de siguranta pe portiunea de drum functionala, limitatoarele de viteza, elemente care elimina dorinta unor indrazneti de a depaii limitala legala permisa in astfel de zone de lucru sau lampile de trafic pe timp de noapte. Nu in ultimul rand, compania executa si pune la dispozitia clientilor si stalpi de parcare esentiali in parcarile agglomerate din orase.

O foarte mare importanta in trafic o au elementele de signalistica rutiera, care vin in ajutorul soferilor auto pentru a asigura o desfasurare cat mai buna a traficului rutier. In cazul in care sunteti o companie care activeaza din domeniul infrastructurii rutiere, apelati cu incredere la produsele companiei Niba Logistic. Datorita balizelor antiorbire nivelul sigurantei in traffic este crescut, astfel scazand numarul accidentelor.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *