Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Servicii complete de reparatii turbine

Turbina are rolul de a mari performanta motoarelor cu combustie interna prin marirea presiunii aerului ce ajunge in motor. Acest lucru este realizat prin folosirea presiunii pe care gazele de iesire din motor o are. In constructia unei turbine avem doua camere separate, dar care sunt strabatute de un ax prevazut cu doua tipuri de elici. In camera unde sunt preluate emisiile de gaze uzate ale motorului, axul turbinei este prevazut cu o elice speciala ce este pusa in miscare de catre presiunea acestor gaze. In camera cealalta, aerul estepreluat din filtru, iar prin intermediul angrenarii sale in circuitul spiralat care isi miscsoreaza volumul spre iesire, aerul este practic comprimat de elicele de pompare centrifugala a turbinei. Bun, acum ca am descris principiul general de functionare al unei turbine, este evident ca aceasta mai are nevoie si de reparatii si reconditionari dupa o perioada de functionare indelungata. Echipa de la www.turbina-reparata.ro se ocupa de reparatii turbine dar si de service componente adiacente si prezente la acestea.

Reparatii turbine pentru masini puternice

Cel mai des intalnite situatii in care aveti nevoie de serviciul nostru de reparatii turbine sunt cele ce tin de axul turbinei, dar si de elicele acestuia. De asemenea, mai pot aparea probleme si la carcasa acesteia sau la actuatorul turbinei. Descentrarea axului poate duce la proasta functionare a turbinei, ducand in mod direct la o combustie deficitara a motorului din lipsa de aer, dar, de asemenea, un ax descentrat poate duce la deteriorarea partiala sau permanenta a corpului interior al turbinei. Astfel, folosind echipamente profesionale, echipa noastra de reparatii turbine pot recentra intregul angrenaj al turbinei, iar daca este cazul pot schimba piesele deteriorate.

Actuatorul are rol de reglaj al supraincarcarii motorului cu aer. Astfel, soferul poate controla intr-o maniera precisa cantitatea de aer admis de catre motor. Acesta practic controleaza turatia axului turbinei. Insa cum si acesta este supus posibilitatii de defectare sau dereglare, puteti apela cu incredere la echipele noastre de reparatii turbine pentru a verifica functionarea acestui echipament si pentru a regla la parametrii optimi sistemul. Astfel, veti reusi sa obtineti un control mult mai bun asupra cantitatii de aer sau a supraincarcarii cu aer a motorului.

Reparatii turbine si tuning de performanta

In cazul autoturismelor performante, sau construite pentru competitii, blocul turbinei sau a turbo-chargerului este controlat de computerul motorului, sau ECU (Engine Control Unit) care controleaza in mod continuu cantitatea de combustibil si aer ce ajunge in blocul de ardere al motorului. Astfel, performantele de viteza si accelerare a masinii sunt cu mult imbunatatite.

Puteti apela asadar cu incredere la serviciile de reparatii turbine oferite de catre echipele noastre de specialisti. De asemenea, pe siteul nostru, www.turbina-reparata.ro veti gasi si kituri complete de tuning de performanta pentru bolidul dumneavoastra. Va asteptam pe fiecare sa ne vizitati pentru a face cunostiinta cu echipa noastra de reparatii turbine dar si pentru a consulta ofertele noastre pentru turbine noi, dar si pentru accesorii si componente auxiliare. Va oferim cele mai bune servicii pentru mai bine de 34 de marci auto internationale.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *