Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

panouri fotovoltaice
Tehnologie

Panouri fotovoltaice

V-ati mutat la casa si vreti sa nu mai fiti nevoiti sa platiti sume impresionante la furnizorii de energie electrica si va ganditi sa va montati panouri solare? Urmeaza sa finalizati lucrarile la pensiunea pe care o detineti si aveti nevoie de anumite detalii despre panouri fotovoltaice, deoarece considerati ca reprezinta o investie foarte buna, mai ales ca va ajuta sa economisiti sume importante de bani in fiecare luna? Va sugeram sa va adresati firmei Wind Benefit din judetul Constanta.

Ce trebuie sa stiti despre panouri fotovoltaice?

Panourile fotovoltaice au fost create special pentru a beneficia in mod gratuit de energie electrica pe tot parcursul unui an, prin intermediul energiei solare. Aceste panouri fotovoltaice prezinta numeroase avantaje, fata de sursele neregenerabile. Printre acestea, merita amintite urmatoarele:

– tehnologie non poluanta
– se pot instala oriunde
– durata de viata este foarte mare, putand depasi 25 de ani
– genereaza energie in mod gratuit
– intretinerea este minima
– nu aveti nevoie de avize si autorizatii pentru instalarea unor astfel de panouri solare
– atunci cand functioneaza, nu produc zgomot
– investitia este amortizata in cativa ani

Sa aflam mai multe detalii despre compania Wind Benefit, la care puteti gasi panouri fotovoltaice

Firma Wind Benefit, cu sediul in orasul Cernavoda va ofera solutii vaste, eficiente si moderne pentru valorificarea si promovarea energiei verzi, obtinuta prin intermediul vantului si al soarelui. De la aceasta companie puteti cumpara in cele mai avantajoase conditii, panouri fotovoltaice, trakere solare, pompe de apa solare, turbine eoliene, controlere, invertoare, pale eoliana, acumulatoare pentru panouri solare etc. Firma se remarca pe piata de profil prin calitatea produselor comercializate, a respectului fata de clienti si fata de solicitarile acestora si a profesionalismului de care dau dovada de fiecare data. La capitolul preturi, acestea sunt avantajoase. De exemplu, pretul unui sistem la cheie este de 7000 de euro. Pretul este fara TVA, insa include transportul si montajul pe raza judetului Constanta.

Componentele unui sistem fotovoltaic sunt urmatoarele:

– modul solar – care are rolul de a genera electricitate, din lumina solara
– contor de energie – masoara transferul de energie si ofera informatii despre starea sistemului
– controller – controleaza puterea catre/ de la bancul de baterii
– baterii- au rolul de a stoca energia electrica
– convertor – schimba curentul continuu de tensiune joaca DC in voltaj ridicat curent alternativ AC
– sisteme de fixare si traking- au rolul de a fixa panourile solare si orientarea in permanenta catre soare

Ce modalitati aveti pentru a-i contacta pe reprezentantii acestei firme din Cernavoda?

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, puteti sa accesati site-ul windbenefit.ro. Clientii au la dispozitie numarul de telefon 0723.191.861 sau pot trimite un e-mail la adresa windbenefit@yahoo.com. Cele mai bune si avantajoase oferte pentru panouri fotovoltaice apelati cu incredere la Wind Benefit. In mod cert nu veti regreta alegerea facuta. Specialistii companiei va vor indruma pentru a lua cea mai buna decizie. Nu mai pierdeti timpul si alegeti o metoda ecologica de a obtine energie electrica. Investiti in viitorul dumneavoastra.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *