Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

sisteme de alarma
Casa si gradina

Sisteme de alarma de la Break Sistems- siguranta inainte de toate

Break Sistems este o companie infiintata in anul 2008, beneficiind de un capital integral privat, nascuta din dorinta membrilor fondatori de a oferi clientilor servicii si produse profesoniste, de o calitate ireprosabila si in siguranta deplina. Siguranta, pentru ca acesta este cuvantul de ordine atunci cand discutam despre sisteme de alarma, si pentru ca siguranta este cel mai important lucru pentru noi si familiile noastre.In zilele noastre, prin prisma timpurilor pe care le traim si din cauza crizei financiare, tot mai multe locuinte au nevoie de protectie, iar un sistem de alarma eficient si avantajos pentru toate buzunarele este solutia salvatoare.Indiferent de arhitectura, de dimensiuni sau caracteristici structurale, dar mai ales indiferent de buget, suntem increzatori ca la Break Sistems puteti gasi intotdeauna si fara greseala un sistem de alarma potrivit pentru dumneavoastra, indiferent de caracteristici sau costuri.

Ce presupune un sistem de alarma?

Un sistem de alarma sau de securitate nu este doar o camera sau un dispozitiv actionat independent, asa cum crede lumea, ci este un intreg ansamblu de aparate si tehnologii ce conlucreaza pentru a obtine date, atat vizuale cat si audio uneori, informatii pe care le centralizeaza si le transmite unui centru de monitorizare.

Deci, intr-un astfel de sistem vom regasi: echipamente video, echipamente audio, echipamente si aparatura antiefractie, echipamente de control al accesului si izolare, elemente ce formeaza un sistem bine pus la punct si controlat.Principalele atuuri pe care un astfel de sistem trebuie sa le detina si fara de care o buna functionare este imposibila sunt: promptitudinea si siguranta in functionare, nefiind permise intarzieri sau freez-uri, detectia fara greseala si imediata semnalizare a incercarilor de patrundere ilicita si, mai ales, un grad ridicat de protectie impotriva diverselor arme usoare.

Indiferent de cerinte sau caracteristici, Break Sistems va poate ajuta

Cea mai inteleapta decizie pe care o putem lua atunci cand vrem sa fim in siguranta atat noi, cat si familia sau colectivul nostru, este instalarea unui astfel de sistem de alarma antiefractie, sistem ce poate asigura siguranta locuintei,a unor bunuri importante sau a unor cladiri speciale.

De asemenea, sistemele de alarma sunt clasificate si prin graduri de siguranta si securitate, in functie de riscul pe care zona sau disponibilitatile imobilului le prezinta.

O foarte buna varianta ce devine dni ce in ce mai populara printre clientii nostri, cererile fiind foarte mari, este varianta de sistem de alarma wireless. Mai practic, mai simplu de instalat, nefiind problema cablarii, sau pur si simplu inestetic datorita numeroaselor cabluri ce nu se potrivesc in peisaj, aceasta varianta este cea mai folosita.

Echipa Break Sistems, mereu la inaltime

Pentru ca activam intr-un domeniu in care actionam asupra sigurantei unui numar mare de persoane, ne-am angajat sa fim intotdeauna la inaltime, dar si sa ne asiguram ca echipa pe care o punem la dispozitia clientului are o foarte buna pregatire atat teoretica, cat si o foarte buna experienta practica.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *