Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pardoseli epoxidice
Arhitectura - Constructii

Pardoselile epoxidice-cea mai utila metoda de infrumusetare

Noua tehnologie in materie de infrumusetarea unei cladiri din punctul de vedere al pordoselei, sunt pardoselile epoxidice. Aceasta noua tehnologie ofera atat calitate cat si aspect placut. Este o modernizare care a impresionat Occidentul, iar de ceva vreme si la noi este in trend si aduce doarmultumiri celor care aleg aceasta pardosea. Prezinta o serie de avantaje care determina alegerea si recomandarea ei.

La ce se folosesc pardoselile epoxidice ?

Putem utiliza pardoselile epoxidice atat pentru hale industriale, piete, magazine mici, cat si pentru parcuri si spatii de joaca pentru copii. Pardoselile epoxidice sunt mult mai practice si mai economice decat am utiliza alte materiale pentru construirea unei suprafete. Majoritatea celor care isi deschid o afacere apeleaza la serviciile noastre si se declara multumiri de calitatea si seriozitatea cu care colaboram. Pentru mai multe detalii in aceasta privinta, puteti vizita : www.milucon.ro.

Principalele avantajele ale pardoselilor epoxidice

Acest tip de pardosea prezinta caracteristici care faciliteaza munca intr-un depozit si deplasarea carucioarelor de cumparaturi in magazinele de tip hipermarket si supermarket. Pardoselile epoxidice sunt aspectuoase si usor de curatat. Puteti utiliza atat detergenti chimici, cat si organici pentru a indeparta urmele de murdarie sau petele provocate de diferiti factori ai mediului.

Pardoselile epoxidice sunt create din materiale de foarte buna calitate, astfel incat rezultatul final sa fie la fel de calitativ, dupa cum si clientii doresc. Pretul unor astfel de pardoseli este acceptabil, intrucat durata de viata a unei pardoseli epoxidice este extinsa. De asemenea, pardoselile epoxidice sunt impermeabile, adica suportul pe care sunt aplicate este izolat complet, ele nu au rosturi sau imbinari, tocmai de aceea igienizarea se efectueaza cu usurinta. Aceste suprafete sunt antipraf, si anume ca este redusa considerabil expunerea la factorii alergenici, iar datorita introducerii particulelor de cuart, este si o suprafata antiderapanta. Un alt avantaj important este faptul ca sunt rezistente la razele UV.

In urma alegerii pardoselilor epoxidice clientii vor economisi o multime de bani, pentru ca pardoselile epoxidice nu necesita costuri mari de intretinere, intrucat produsele de curatare sunt ieftine si la indemana oricarei persoane. De asemenea, mediul in care aceste pardoseli vor fi, va fi mai proaspat, iar alimentele din acel spatiu vor fi proaspete timp indelulngat, astfel se va vorbi de alte economi considerabile. Deoarece curatenia se pastreaza mult mai usor, nici aparetele din acel spatiu nu vor fi contaminate, asadar se vor face economi ll ustenisle si aparate de lucru. In concluzie, cu pardoselile epoxidice aveti doar de castigat si nimic de pierdut.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *