Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Amenajari interioare – Fine Design Studio iti face locuinta ca noua!

Transforma-ti casa intr-una mai frumoasa! Daca a trecut ceva timp de cand ai facut unele schimbari prin camere, este cazul sa iei legatura cu reprezentantii de la firma Fine Design Studio si sa le ceri ajutor pentru diverse amenajari interioare.

Amenajari interioare – un serviciu la dispozitia tuturor!

Din cand in cand, mai mult ca sigur, simtim cu totii nevoia de ceva nou in apartament sau casa. Un alt pat, o alta culoare predominanta, o repozitionare a mobilierului in functie de principiile Feng Shui… Timpul si banii sunt o problema, din pacate. Dimineata plecam la serviciu, seara ne intoarcem, iar weekendurile sunt rezervate, in general, pentru cumparaturi, curatenie si o vizita la parinti. Asadar, iese din discutie orice posibila schimbare. Ideal ar fi sa iei legatura cu specialistii de la Fine Design Studio si sa soliciti serviciul de amenajari interioare.

Ce fac acestia? In primul rand, vin la tine acasa, evalueaza, masoara si iti prezinta posibilele schimbari de decor. In functie de preferintele tale, de potrivirea culorilor si materialelor, dar si de pozitionarea locuintei, vor intocmi mai apoi un plan de amenajari interioare. Daca il vei aproba, vor trece la treaba. Cat timp tu vei fi la munca, ei il vor pune in aplicare.

De ce sa apelezi la serviciul de amenajari interioare oferit de Fine Design Studio? Intrucat angajatii acesteia se ocupa atat de decorarea locuintelor mai vechi, cat si a celor noi. Daca vrei sa te muti cat mai repede in casa noua, dar nu ai nici o idee cu privire la decor, lasa-i pe ei sa-ti faca toata treaba! Vor scrie planul, ti-l vor arata, apoi, daca vor avea aprobarea ta, vor cumpara cele necesare si vor incepe munca. Aceste demersuri de amenajari interioare cad in sarcina lor, deci tu te vei putea ocupa de activitatile tale zilnice.

Fine Design Studio – specialisti in amenajari interioare

Apeleaza cu incredere la Fine Design Studio! Indiferent despre ce locuinta ar fi vorba, echipa acestei firme o va transforma total, exact pe placul tau! Iata de ce iti recomand sa colaborezi cu Fine Design Studio:

– serviciul de amenajari interioare se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Asadar, daca detii o unitate hoteliera sau un restaurant, specialistii vor alege decorul potrivit in locul tau;

– angajatii au calificare si experienta in domeniu, reusind cu succes sa decoreze chiar si cele mai dificile spatii si sa ofere solutii optime chiar si celor mai pretentiosi clienti;

– respecta intotdeauna termenul limita, mentionat in contract, neinregistrandu-se vreo intarziere la amenajari interioare;

– clientii de pana acum s-au declarat multumiti de serviciile primite. Atat locuintele, cat si sediile de firma au fost regandite complet in ceea ce priveste decorul, oferindu-li-se un suflu nou;

– iti transforma casa in acasa, o personalizeaza exact pe placul tau;

– sunt la curent mereu cu tot ce apare in domeniu si detin informatiile necesare despre produse, astfel incat sa poata face alegerile cele mai bune etc.

Colaboreaza cu Fine Design Studio! Alege serviciul de amenajari interioare oferit de aceasta firma si bucura-te de locuinta ta! Te poti muta in casa noua intr-un timp foarte rapid!

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Poiana Verde, 5-7

Telefon: 0766.605.605

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *