Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

contracte ddd
Arhitectura - Constructii

Continutul contractelor DDD

Un contract este elementul cel mai important atunci cand se cade de comun acord pentru prestarea unui serviciu sau pentru achizitionarea unui bun. Aici intra si serviciile de dezisectie, deratizare si dezinfectie, care, pe baza unui contract de prestari servicii, indiferent daca vorbim de o perioada limitata de timp sau de o perioada lunga, sunt necesare a fi intocmite in scopul de a avea o buna colaborare.

Contractele DDD sunt obligatorii a fi incheiate, conform legislatiei in vigoare, mai ales daca afacerea se afla in industria alimentara, dar aceasta conditie, ca sa spunem asa, este valabila pentru orice afacere indiferent de domeniul sau sectorul de activitate.

Contractele DDD se incheie in doua exemplare, cate una pentru fiecare parte semnatara si contine semnturile si stampilele ambelor parti.Contractelor DDD trebuie sa fie realizate in mod transparent fara a contine clauze usor interpretabile sau trimiteri la anexe care pot lasa loc de erori sau de clauze pe care clientul nu isi aminteste sa le fi discutat cu compania prestatoare de servicii.

Responsabilitatea fiecarei companii care realizeaza servicii de dezisectie, dezinfectie si deratizare este aceea ca sa ofere clientilor servicii de calitate stipulate in contractul DDD si sa stabileasca clar in cuprinsul contractului conditiile de furnizare a serviciilor.

In cadrul contractelor DDD trebuie sa se mentioneze si faptul daca exista garantii in ceea ce priveste aceste servicii, daca in momentul in care compania care realizeaza serviciile nu isi executa contractul conform celor stabilite daca clientul isi primeste banii inapoi sau daca poate renunta la plata serviciilor daca acestea nu sunt executate corespunzator. De asemenea contractul DDD, la partea in care se stabileste modalitatea de plata, trebuie stabilit daca se achita un avans inainte de realizarea serviciilor sau daca este posibila plata in rate. Pe de alta parte este necesar sa se includa in aceste contracte DDD si lista substantelor care vor fi utilizate dar si explicarea pe scurt a efectelor adeverse pe care le pot avea pentru oameni.

In orice caz toate pesticidele utilizate trebuie sa faca parte din substantele atestate de normele in vigoare si vor fi pastrate in recipiente inchise ermetic pentru a evita scurgerea lor in timpul manipularii sau al transportului.

Toate substantele utilizate trebuie sa fie etichetate corespunzator si tinute departe de riscul de a fi la indemana copiilor. Pe eticheta substantelor utilizate pentru realizarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare trebuie trecute clar informatiile despre continut, gradul de nocivitate si riscurile la care este supus un om in cazul contactului neprotejat cu aceste substante. De asemenea in contractul DDD vor fi mentionate si instrumentele, dispozitivele si echipamentele necesare precum si faptul ca acestea vor fi pastrate in permanenta in stare buna de functionare. Foarte importanta este si clauza contractuala prin care se mentioneaza si pierderile materiale suferite de client din cauza executarii serviciilor unde se stipuleaza exact care dintre parti va fi responsabila pentru acestea dar si modalitatile prin care se va solutiona aceasta problema.

In concluzie, inainte de realizarea serviciilor este foarte important sa semnati un contract DDD cu www.deratizarebucuresti.ro pentru a putea sti de la bun inceput la ce sa va asteptati iar serviciile sa fie executate in mod corect si corespunzator asa cum se prevede in contract.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *