Piese mobilier baie contrafacute

mobilier baie

Atunci cand vorbesc despre piraterie nu ma refer la piratii care ii inspaimantau pe cei care se aflau pe mare pentru a le fura posesiunile, vorbesc despre marfurile contrafacute care, se pare ca castiga teren in ciuda legislatiei in vigoare.

Nu se intampla ca in cazul unor piese vestimentare pe care poti identifica doar prin simpla citire a etichetei ca au fost fabricate in China intr-o fabrica cu mana de lucru ieftina si ca pe banda rulanta.In special piata antichitatilor se ocupa de comercializarea pieselor de mobilier baie unicate din diverse perioade.

Piata produselor contrafacute este o piata destul de infloritoare in ciuda legislatiei in vigoare. Dar acest lucru nu constituie o piedica deoarece conform ultimelor studii statistice ale cercetatorilor, la scara globala se produc bunuri contrafacute in valoare de miliarde de dolari. Piesele de mobilier baie si orice alte piese de mobilier se afla printre favoritele producatorilor de marfuri contrafacute deoarece se pot vinde relativ usor iar clientii perfecti sunt cei naivi cu portofelul gros pentru ca este relativ usor ca acestia sa pice in plasa. Fabricarea pieselor de mobilier baie contrafacute se realizeaza cu o atentie deosebita intrucat este necesar sa se imite cat mai bine originalul, drept urmare fiecare detaliu este important.

Desigur aceste piese de mobilier baie ca si orice alte piese antice cu valori foarte mari nu pot fi imitate in totalitate si mereu se gaseste ceva care sa le dea de gol. Dar aceste detalii sunt foarte greu de observat si numai ochiul unui expert poate sa le identifice.

Atunci cand doriti sa achizitionati piese mobilier baie originale, antice, este bine sa apelati la ajutorul unui expert de incredere care sa va confirme autenticitatea acestuia. Dar de regula, aceste produse originale indiferent daca vorbim despre piese de mobilier baie sau de un colier sunt inotite de certificate de autenticitate dar si aici, cu ajutorul tehnologiei moderne pot face imitatii ale acestora.

Cu siguranta cineva care achizitioneaza antichitati de ceva vreme are ochiul deja format si cunoaste detaliile pe care trebuie sa le aiba o piesa de mobilier baie originala. Sunt acele mici semne distinctive pe care oricat ai incerca sa le imiti nu iti reuseste oricat de mult ai incerca si oricat de priceput ai fi.

Piesele de mobilier baie originale reprezinta o completare perfecta pentru un aspect luxos pe care vrei sa il adopti pentru stilul de amenajare al baii. Recunosc ca aceasta este cu adevarat o extravaganta pe care nu oricine si-o permite mai ales ca este vorba despre piese de mobilier baie ce nu se mai pot fabrica si atunci oare chiar merita riscul sa le punem in baie si sa le expunem aburilor si apei? WWW.mobila-usi-ferestre.ro

Contrafacerea, in termeni legali semnifica un furt intelectual ce anual aduce prejudicii foarte mari si in mod automat pierderi de sute de locuri de munca. Este ca si cand ai avea o idee revolutionara pe care un coleg ti-l ia si isi asuma toate laudele pentru aceasta.

Piesele de mobilier baie antice au o eleganta si un rafinament aparte ce le face cu adevarat deosebite prin unicitatea lor.

Atunci cand identificati asemnea activitati ai comerciantilor care vand produse contrafacute puteti face o sesizare la protectia consumatorului iar de acolo, cei aflati in masura sa ia atitudine vor face demersurile pentru a anihila de pe piata ,,piratii” comertului.

Related posts