Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

adrian ruja
Arhitectura - Constructii

Sfaturi de la Adrian Ruja si materiale de la Pietra

Procesul constructiei unui imobil este dificil, lung si stresant. Dureaza mult pana la finalizarea lui, iar problemele care pot aparea mai apoi parca taie din elanul oricui. Totusi daca apelati la oameni de incredere, calificati si cu experienta si folositi materiale de calitate, fara sa faceti nici un compromis, cu siguranta o sa va bucurati pentru multe vreme de investitia facuta.

Se spune ca in viata un om trebuie sa obtine trei lucruri esentiale, o casa, un job si o familie, iar prima dintre acestea pare si cel mai dificil. Pentru a va lua o povara de pe umeri, Adrian Ruja, va vine in ajutor cu cele mai bune sfaturi pentru cele mai bune rezultate.

Adrian Ruja si Pietra pentru decoratiuni:

Dupa ce locuinta in sine a fost finalizata, urmeaza etapa preferata a doamnelor. Amenajarile, atat interioare cat si exterioare insa pana la interior sa vorbim despre exterior. Imaginati-va o dupa-amiaza de Duminica, dumneavoastra si familia, inconjurati de un decor de basm in propria curte, gustand din plin din tot ceea ce viata are de oferit.

Pietra va ajuta cu acest aspect si va pune la dispozitie cele mai calitative si mai fumoase dale si pavaje, care sigur se vor incadra perfect in idea dumneavoastra de amenajari exterioare.
Puteti amenaja o alee serpuita,pe marginea careia sa planati florile preferate. Un mic suport pentr foisor sau pavarea suprafetei din jurul piscine vor arata uimitor in contrast cu gazonul verde. Daca dispuneti de spatiu suficient amenajati in spatele casei o terasa micuta. Asezati pe ea niste mobilier din fier forjat niste flori colorate si un gratar si aveti locul perfect in care sa stati la povesti cu prietenii, seara la lumina umor felinare elegante, cu un mic foc si un pahar de vin.

Adrian Ruja si materialele de la Pietra:

“ Va spun din propria experienta ca la Pietra gasiti cele mai bune borduri pentru piscine si va garanteaza produse elegante si rafinate, care imbina perfect partea estetica cu utilitatea si calitatea la cel mai inalt nivel. Puteti alege dintr-o mare varietate de produse. Alegeti cu grija stilul pentru a obtine cele mai originale rezultate. Stilul rustic este potrivit pentru cei care doresc o locuinta calda si primitoare. Stilul antic, cu aspect neregulat este perfect pentru parcari. Pasul japonez este recomandat celor care sunt indragostiti de arhitectura japoneza, alaturi de o fantana si niste ciresti frumosi, veti obtine decorul perfect. Dalele Bourgogne impresoneaza printr-o eleganta de nedescris asa ca daca vreti sa rasfatati cele mai rafinate gusturi in materie de amenajari exterioare, apleati la acestea.

Atunci cand lucrez cu Pietra ma simt aproape obligat sa folosesc placarile lor verticale. Disponibile in diferite texture si modele ofera un efect uimitor privitorilor, iar daca se mai si potriveste cu stilul folosit la restul amenajarii exterioare, cu siguranta veti fi invidiat de toti invitati care va trec pragul.” Spune Adrian Ruja

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *