Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

placari cu sticla
Afaceri

Placari cu sticla – renovari cu stil

Placarile cu sticla reprezinta una dintre cele mai originale idei pentru amenajari interioare si au castigat ineresul multora inca de la primele aparitii. In momentul de fata lucrurile au evoluta spectaculos astfel incat aplicarea sticlei pe perete poate fii usor ridicata la rang de arta.

Placari cu sticla si pereti de sticla

Asemanarea dintre peretii de sticla si peretii placati cu sticla este izbitoare. In ceea ce priveste partea estetica, aveti in cazul ambelor variante, o infinitate de modalitati si o multime de combinatii de facut. Orice produs al imaginatiei dumneavoastra poate fi subiectul unei placari cu sticla.

La capitolul calitatii si avantaje exista si aici numeroase puncte comune si nici nu este de mirare din moment ce toate proprietatile si calitatile sticlei sunt transpuse in detaliu in obiectele in a caror compozitie intra. Nu se zgarie, defapt nu isi modifica aspectul cu nimic, independent de trecerea timpului si nici nu se murdaresc asa ca peretii normali. Adica normal ca se mai murdaresc insa, se curata foarte usor cu orice detergent sau pur si simplu cu o laveta umeda. In plus, inafara de asta nu presupun nicio masura speciala de intretinere.

Diferentierea se face totusi in momentul in care vine vorba despre montarea acestora. In cazul unei cladiri nou construite, lucrurile sunt destul de simple pentru ca nu sunteti conditionat in niciun fel. Problema apare insa in cazul unei renovari, atunci cand peretii sunt deja construiti si casa are o anumita organizare, genul acela de situatie in care nu puteti sa va apucati sa daramati o parte din casa. Aceasta este situatia ideala ca sa reduceti din bataile de cap dar sa obtineti acelasi efect spectaculos ca in cazul unui perete doar din sticla, cu ajutorul placarii. Dezavantajul este acela ca sticla transparenta este defavorizata intrucat fara o culoare puternica de fundal, nu o sa obtineti niciun rezultat de efect.

Placari cu sticla – amenajari interioare moderne

Marele avantaj al unei placari cu sticla este acela ca nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta murdariei. De aceea sunt extrem de apreciate pentru bai sau in bucatarii si inlocuiesc cu succes orice faianta sau tapet . Pe plan secund insa, lucrurile se complica putin pentru ca vorbim de o sumedenie de variante care sigur va vor pune pe ganduri. Ce nuante? Ce forme? Ce modele? Sunt doar trei dintre zecile de intrebari pe care o sa vi le puneti. Sfatul profesionistilor in design este sa indrazniti cat mai mult. Un amalgam de culori inrudite, intr-un tablou de sticla imens pe peretele din living sau niste motive florale pentru o baie decorata in culori calde si lista exemplelor poate continua insa, nu trebuia sa va lasati influentati decat de gusturile proprii si simtul artistic.

Stim ca adevaratii profesionisti sunt rari insa, in materie de placari cu sticla, noi i-am gasit pe cei mai buni. Ii puteti vizita si dumneavoastra la www.herradesing.ro si puteti apela la ei cu incredere, pentru cele mai bune servicii si cele mai avantajoase preturi.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *