Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Granit – inspiratia profesionistilor in constructii si amenajari

Doriti sa aduceti cateva schimbari locuintei dumneavoastra, insa nu stiti ce materiale sa alegeti? In cazul in care sunteti indecis, ar trebui sa apelati la un specialist. Acesta va poate oferi mai multe optiuni, iar dumneavoastra o veti alege pe cea care se incadreaza in bugetul disponibil, dar si care sa va ofere satisfactie din punct de vedere estetic.

In functie de tipul de lucrare ce trebuie executata, exista numeroase materiale, precum marmura , travertin, onix sau granitul. Acestea sunt utilizate de catre arhitecti si designeri pentru o multime de aplicatii, dupa cum veti descoperi in continuare.

Serv Baratin va ofera o gama diversificata de produse si servicii de inalta calitate , printre care si prelucrarea, comercializarea , dar si montarea unor roci naturale, precum  granit. Asadar, va oferim diverse placi de granit ce pot fi utilizate pentru o multime de aplicatii, de la pervaze de geam, pana la seminee, blaturi de bucatarie, trepte etc. Pe langa granit, va putem ajuta si cu slefuirea sau lustruirea pardoselilor din granit, marmura sau alte materiale asemanatoare.

Asadar, daca pardoseala dumneavoastra si-a pierdut farmecul, o puteti inlocui achizitionand materiale de la noi sau o puteti reconditiona cu ajutorul specialistilor nostri.

Granit – rezistenta, durabilitate si varietate

In cazul in care nu ati avut ocazia sa aflati prea multe despre granit, trebuie sa stiti in primul rand ca aceasta roca naturala se formeaza la mari adancimi, dim magma care are un nivel ridicat de silicati. Procesul de solidificare a granitului are loc la o adancime de aproximativ 2 km datorita racirii care este posibila prin crapaturile scoartei terestre. Granitul poate avea diverse granulatii si in functie de acestea poate avea mai multe denumiri, de exemplu pegmatite.

Acum ca ati aflat de unde provine granitul, urmeaza sa aflam la ce se foloseste si de ce. Ca material de constructii, granitul are o duritate mare, astfel ca rezista in timp fara sa-si piarda farmecul. Deoarece nu se zgarie, pateaza, nu isi schimba culoarea si nici nu sufera schimbari in urma variatiilor de temperatura, aceasta roca naturala numita granit poate fi utilizata pentru pavaje, blaturi de bucatarie, acoperirea peretilor, la ferestre si usi etc.

Un alt avantaj al franitului il reprezinta varietatea de culori si modele pe care producatorii il pun la dispozitie. Astfel, bucataria, baia, terasa, holul etc pot fi ornamentate cu granit, acesta putand fi integrat cu succes in decor.

De unde puteti comanda placi de granit?

Serv Baratin va intampina cu o gama larga de placi granit, disponibile intr-o paleta generoasa de nuante si culori, mozaicuri etc. Acesta  poate fi utilizat la amenajarea interioara sau exterioara a locuintei dumneavoastra, fiind rezistent la greutati mari, dar si temperaturi ridicate. De asemenea, nu se decoloreaza, nu se deterioreaza cu usurinta si se intretine foarte usor.

Mai mult, in cazul in care aveti deja granit si vreti sa-l reconditionati, noi va oferim cele mai bune servicii de slefuire si curatare pentru toate rocile naturale. Pentru detalii suplimentare, accesati baratin.ro!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *