Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Pompa cu roti dintate

Hidraulica este un domeniu care se ocupa cu comportamentul hidrodinamic al fluidelor in domeniul utilajelor de constructii, cu transmiterea puterii si energiei prin utilizarea fluidelor. In ultimii ani s-au facut progrese semnificative in diferite domenii printre care si in cel al hidraulicii. Desi principiul este in general acelasi, echipamentele au devenit mai complexe si mai puternice pentru a satisface nevoile din diverse domenii. Astfel este industria alimentara, in cadrul careia se foloseste pompa cu roti dintate.

Ce este o pompa cu roti dintate ?

Una dintre mașinile care au o gama larga de utilizare in sistemele hidraulice este pompa cu roti dintate. Aceasta este proiectata sa transforme energia mecanica in energia fluidului de lucru. Este folosita foarte des datorita constructiei simple si a preturilor relativ mici. In industria alimentara se foloseste adesea pompa cu roti dintate datorita capacitatii ei de dozare a lichidelor la presiuni mari si greutati specifice crescute, fara pulsatii sau turbulente si in mod continuu. Elementele din care este compusa sunt: o pereche de roti dintate sustinute de un rulment, inserate intr-un corp, inchise cu doua capace, arbore de antrenare, lagar monobloc cu bucsa. Aceasta pompa cu roti dintate a fost inventata in anul 1600 de catre Johannes Kepler, dar din pacate nu a avut un efect imediat, ci mult mai tarziu. Iata ca, dupa 400 de ani aceasta inventie este folosita in prezent si recunoscuta pentru eficacitatea ei.

De unde puteti cumpara pompa cu roti dintate?

In cazul in care doriti sa achizitionati pompa cu roti dintate, va recomandam sa apelati la compania Facility Distrib. Aceasta este un important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor pentru diferite sectoare industriale. Scopul companiei este de a oferi companiilor din domenii variate de activitate echipamente care sa ajute la cresterea performantelor, reducerea costurilor de intretinere, asadar profit care sa permita dezvoltarea. In oferta societatii se regasesc in primul rand produse utilizate in procesul de productie (pompe, filtre, sisteme de control, umidificatoare etc.), produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara si produse de transmisie a puterii, ulei si vaseline, adezivi si altele utilizate drept consumabile sau ca piese de schimb. Pompa cu roti dintate se regaseste in categoria Productie, alaturi de pompe dozatoare, pompe cu membrane, pompe peristaltice. Acestea sunt fabricate de companii de renume international, precum: Samson, Lowara, Neumo, ProMinent, Verder etc. Acest lucru reprezinta garantia aveti sansa sa beneficiati de produse de calitate, realizate prin respectarea unor standarde.

Cum puteti contacta firma Facility Distrib pentru a cumpara o pompa cu roti dintate ?

Aceasta companie care comercializeaza si pompa cu roti dintate poate fi contactata direct la sediul sau din municipiul Bacau, aflat pe strada Gheorghe Donici. Prin intermediul adresei web facilitydistrib.ro veti putea cunoaste mai bine produsele si serviciile oferite de ei si, de asemenea datele de contact. Tot pe site-ul companiei gasiti si adresa exacta a sediului numerele de telefon si adresa de e-mail, prin intermediul carora veti putea sa adresati reprezentantilor Facility Distrib intrebarile si nelamuririle dumneavoastra cu privire la produse. Firma Facility Distrib va asteapta cu preturi competitive, produse de calitate si seriozitate maxima.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *