Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Pompa submersibila potrivita, alegeti inteligent apa potabila

Exista in zilele noastre pe piata mai ulte tipuri de pompe submersibile, cu siguranta. Cert este ca exista clar si unii parametri de care e bine sa tineti cont in alegerea lor, astfel incat sa va asigurati ca scopul achizitionarii de o pompa submersibila va fi exact cel potrivit. Asadar, haideti sa punctam intai cateva aspecte: daca de exemplu nu sunteti chiar siguri de diferenta intre o pompa submersibila si un hidrofor, iata cateva idei: pompa are o capacitate conventionala de autoamorsare, pe de alta parte hidroforul trebuie amorsat. Totodata, pompele submersibile uneori pot sa dea rezultate mai bune decat hidrofoarele, fiindca presiunea utilizata va fi una mai mare si in egala masura consumul de energie va fi unul mai mic. Cu privire la intretinerea unei pompe submersibile h 110 m, aceasta pompa costand doar 520 lei, sa stiti ca nu e deloc un aspect de care trebuie sa va faceti griji.

Caracteristici ce influenteaza alegerea unei pompe submersibile

Daca va ganditi sa achizitionati de exemplu o electropompa submersibila Jar X110 cu surub P=1100W h=110m debit 2500 litri-ora, e bine de stiut ca aceasta pompa costa 520 lei. Acesta va fi clar un criteriu care va conta, insa exista cateva altele care trebuie sa vi le asumati pentru a face alegerea corecta:
– ce fel de fluid veti decide sa pompati, adica apa curata sau termala sau poate sarata si asa mai departe
– continutul de nisip pe metru cub de apa
– temperatura si ph-ul apei deopotriva sunt foarte importante
– adancimea putului, cum veti utiliza apa, ce debit si ce presiune va avea ea, nivelul static si dinamic al apei si chiar si caracteristicile conductei de legatura
Desigur, mai exista si alte aspecte, iar daca credeti ca o electropompa submersibila Jar X110 cu surub P=1100W h=110m debit 2500 litri-ora este cea potrivita necesitatilor dvs., din nou, aceasta pompa costa doar 520 lei: www.pompe-submersibile.com.ro.

Despre inaltimea de pompare la electropompa submersibila Jar X110

Presiunea la o astfel de pompa este cea care va ridica in fond apa la inaltimea la care va fi nevoie. Astfel se va asigura si necesarul de presiune la iesire din robinet. Pompa submersibila de adancime Jar X110 cu surub P=1100W h=110m va avea inaltimea maxima de pompare dupa cum ii spune si numele de 110 m. In plus insa, la aceasta pompa care costa doar 520 lei, debitul va fi suficient pentru o familie. Mai exact, va fi suficient pentru o casa unifamiliala, chiar si cu folosirea apei in gradina.
Pentru mai multe detalii si oferte concrete, chiar si pentru comenzi telefonice puteti accesa si site-ul online: www.pompe-submersibile.com.ro. Alegerea unei pompe submersibile va merge “mana in mana” cu obtinerea de apa potabila dintr-un put, astfel ca de ce sa nu va asigurati ca veti opta pentru exact ce este cel mai potrivit? Expertii in domeniu sunt pregatiti sa va sustina si sa va ajute, prestarea unor servicii de calitate, profesioniste, fiind necesara pentru asigurarea oricarui succes in cele din urma.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *