Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Bratari siliconice

Sunteti interesat de abordarea unui look cool, tineresc si plin de culoare? Va vine greu sa va asortati mereu imbracamintea cu bratarile standard din metal? Aveti planuita o excursie exoticasau cu prietenii la munte, la mare? Sunteti organizatorul unui eveniment caritabil sau gazdaunui spectacol promotional? Vine vara si nu ati procurat inca o bratara siliconica cu numelecelui drag inscriptionat? Nu dispuneti de o suma de bani foarte mare si doriti o   bratarasiliconica usoara, eleganta care sa marcheze momentul pentru cunostintele dumneavoastra? Atunci, bratarile siliconice reprezinta solutia cea mai indicata si cea mai avantajoasa. In intampinarea solicitarilor si dorintelor dumneavoastra vine magazinul Mico Promotion, cu o gama larga de bratari siliconice, pentru toate preferintele.

Mico promotion- magazinul celor care vor sa experimenteze diversitatea

Compania Micro Promotion, avand sediul in Oradea, isi desfasoara activitatea din anul 2006 si este specializat pe producerea si distribuirea de bratari siliconice,   la cererea si preferinta clientului. Produsele oferite de Micro Promotion sunt produse de foarte buna calitate, aceste bratari siliconice fiind recunoscute pentru rezistenta si flexibilitatea lor. Culoarea, mesajul si design-ul fac din aceste bratari siliconice adevarate bijuterii care pot fi purtate la orice ora din zi si in orice context. Dumneavoastra, in calitate de client aveti la dispozitie o gama larga din care se pot distinge: bratari siliconice fluorescente, bratari siliconice in dungi, bratari siliconice multicolore, bratari siliconice stantate si cele stantate si umplute cu culoare. Veti fi placut impresionat de aceasta gama nesfarsita de culori si modele care va vor binedispune imediat. Accesand   adresa best-promotionals.ro puteti gasi cele mai noi si mai variate modele care sa va inspire si care pot fi purtate de oricine, indiferent de varsta, in acest detaliu constand si frumusetea acestor bratari siliconice.

Ce ofera firma Micro Promotion in materie de bratari siliconice?

Micro Promotion isi doreste sa isi intampine clientii cu cele mai atractive preturi la un standardde foarte buna calitate, cu o gama variata de modele de bratari siliconice. Mai jos gasiti cateva dintre acestea:

Bratari siliconice multicolore – aceste bratari sunt realizate prin imbinarea mai multor culori,personalizate prin stantare. Pot fi purtate in cadrul oricarui eveniment caritabil, de marketingsau la petreceri.

Bratarile siliconice stantate- sunt realizate in diferite forme si culori, modelele fiind realizate prin stantare (timbru sec). Puteti imprima orice mesaj doriti ca apoi sa-l faceti cadou.

Bratari siliconice fluorescente- sunt confectionate din cauciuc siliconic fluorescent. Cu acest model de bratara siliconica veti straluci in club si veti fi remarcat foarte usor.

Bratari siliconice in dungi – sunt realizate prin lipirea mai multor dungi colorate de cauciucsiliconic. Aceste bratari siliconice for face diferenta in cadrul concursurilor, competitiilor si vorda o nota de autenticitate.

Bratari siliconice stantate si umplere de culoare- sunt realizate prin stantare si umplere deculoare. Aceasta umplere de culoare va da bratarii siliconice acel touch pentru a promova sau a evidentia esentialul.

Comandati cu incredere bratari siliconice prin intermediul firmei Micro Promotion!

Firma se distinge prin produsele sale de inalta calitate, care ofera preturi avantajoase pentru toate buzunarele! Intrati acum pe site-ul best-promotionals.ro, unde veti gasi o multitudine de modele si culori de bratari siliconice pe gustul dumneavoastra.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *